2777
2789
عنوان

خانوما از کجا بفهمیم پیازداغی که میخریم شیرین نیست❓️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 50 پست
الهام من واقعا نمیدونم معیارش چیه.ولی از گیف پروفایلت خیلی لذت میبرم.

قربونت برم😁🩷

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وغذا های بیرون رستورانی مصرف نمی کنیم حتی نوت سنتی توخونه می پزم ساندویچ وفلفل خونگی

ما مصرف غدای خونگی واسمون نادره تقریبا

بپزیم هم مواد اولیه‌ش آماده ست

مثلا قرمه سبزی با سبزی سرخ شده آماده و لوبیای پخته شده آماده که گاهی خودم با زودپز میپزم گاهی همون خانومی که ازش سبزی و پیاز و غیره میخرم برام چند کیلو میپزه فریز میکنم

آش هم همینجور، نخود عدس لوبیای از پیش پخته شده و سبزی آماده

حتی قبلا مایه ماکارونی و لوبیاپلوی آماده میگرفتم

بادمجون مناسب کشک و بادمجون

بادمجون مناسب میرزا قاسمی

و ...

ولی  خب اکثر وعده ها بخاطر شاغل بودن هردومون و فرسایشی بودن کارمون از بیرون مجبوریم بخوریم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مصرف غدای خونگی واسمون نادره تقریبابپزیم هم مواد اولیه‌ش آماده ستمثلا قرمه سبزی با سبزی سرخ شده آ ...

عزیزم شاغل بودن سخت خدا قوت 

من 15سال شاغل بود می دونم چقدر سخت اما غذا های فریز شده با مزاج من وهمسرش سازگار نیس

وغذا های بیرون رستورانی مصرف نمی کنیم حتی نوت سنتی توخونه می پزم ساندویچ وفلفل خونگی

منظورت فلافله؟

فلافل چجوری درست میکنی؟ سیب زمینی یا ارد میریزی؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

عزیزم شاغل بودن سخت خدا قوت من 15سال شاغل بود می دونم چقدر سخت اما غذا های فریز شده با مزاج من وهمسر ...

زنده باشی

ما هم دیگه هر چی سنمون داره میره بالاتر معده هامون داره ضعیف تر میشه با اینکه سعی میکنیم غذای خونگی و سالم بگیریم 

ولی به هر حال که رسید به چهل سال، فشار میاد به چند جا🤣

وای ادم یهو براش مهمون میاد یهو هوس میکنه یع موقع هس پول نداره..چکارا دیگه اینجوریم زیاد درست نیستا..البته شیوه زندگی هرکسی قابل احترامه

پس ما اقتضای سنمون بوده چون هردومون چهل و رد کردیم

آخه روی این حساب میگم که قبلا راحت بودیم

الان هر روزی که میگذره یکیمون معده درد داره

سعی میکنم بیشتر آشپزی کنم

هیچ کدوم نخود پیاز فلفل پودر انبه نمک وگاهی سیر

بدون سیر خوب میشه؟ من هر بار درست کردم بوی سیر میده فقط چند حبه میریزم

سبزی نمیریزی اصلا؟

بدون ارد درست کردم مزه نخود میداد دوست نداشتم

بدونه سبزی وارد نخود وزیاد نخیسون 8تا9ساعتتا بوده نگیره

اها 

من 24 تا 48 ساعت خیسوندمش

پس بخاطر اینه که همش بوی نخود میده

گفتی بدون سبزی دزست کنم؟ من ریحان و تره اگه داشته باشیم میریزم چون گشنیز و جعفری نداریم