2777
2789

بعد یه هفته بعدش سونو بده و جنین رو ببینه؟؟؟؟؟

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

اره من تو ۹ هفته دیدن

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

سونو دادم فقط ساک رو دید و اینکه داخل رحم بود

گفت واضح نمیتونم ببینم و این که باید واژینال بدی

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من تو ۹ هفته دیدن

یعنی بهت گفتن فقط ساک هست و جنین نیست؟؟ بارداریت موفق بود؟

سونو شکم باید ۸ یا ۹ هفته باشی اما واژینال ۶ هفته مشخصه من واژینال دادم ۶ هفته قلبش تشکیل شده بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بلی من  و هنراه با لکه بینی ک بیشتر شبیه پریود بود  هفته بعد همه چی اوکی

من لک هیچی ندارم اندازه ساک چقد بود؟؟

اره فقط ساک دیده شد

الانم هفته ۳۵ هستم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
منم تو هفته ۷ساک دید دکتر گفت دو هفته دیگه برو رفتم  ضربان قلبشم شنیدم

ینی گف ساک خالیه؟؟؟

اره فقط ساک دیده شد الانم هفته ۳۵ هستم

خدا حفظش کنه یعنی امیدوار باشم

یادم نیس  گفت ساک خالیه قلب نداره خفته دیگه بیا برا سقط  هفته بعد رفتم سقط کنم گفت هم جن ...

خداکنه برا منم تشکیل بشه