2777
2789
عنوان

چه جوری میشه

320 بازدید | 29 پست

خیانت رو چه جوری میشه تحمل کرد

من نمیتونم طلاق بگیرم 

همه میگن بی خیال باش حالا که کاری نمیتونی انجام بدی

ولی چه جور اخه

اینم بگم نسبت به شوهرم سرد شدم و ازش بدم میاد 

ولی حسودیم میشه وقتی میبینم به من میگه حوصله ندارم اما تا این موقع در حال چت کردنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم میرسه 

قسم میخوره خیانت نمیکنه 

اما یکی رو بعنوان پایه اصلی داره با ده تا سر راهی لاس میزنه 

با سر راهی کاری ندارم اما اون اصلیه یه زن با سیاست خوشگل خوشزبون و اجتماعی و من دائم در حال مقایسه کردن خودم با اونم

می دونی فرقی نمیکنه من خودم خوشگل و بانمکم و خیلی اجتماعی ولی شوهرم هر داغون و منگولی رو به من ترجیح میده به خدا عکس ی دوستشو ببینی عوق میزنی

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
کنارت  به راحتی الان چت میکنه اونم ازنوع خیانت؟

اره خب بهش گیر بدم بامبول به پا میکنه پا خانواده  ها رو میکشه وسط بعدم از خونه بیرونم میکنه در اون صورت اون زنه رو راحتتر به خونه میاره و من مجبورم بخاطر اتفاقات بعدی سکوت کنم و هیچی نگم

اره خب بهش گیر بدم بامبول به پا میکنه پا خانواده  ها رو میکشه وسط بعدم از خونه بیرونم میکنه در ...

چرررااااا طلاق نمیگیری چراااااااا اینو بمن بگوووو

همین شما زنا مردای کثافت لاشی رو پررو کردین و پاشون موندین . برینین روشونو و بزارین برین اه

می دونی فرقی نمیکنه من خودم خوشگل و بانمکم و خیلی اجتماعی ولی شوهرم هر داغون و منگولی رو به من ترجیح ...

حالم بده خیلی .میدونم ربطی نداره اما من دائما مقایسه میکنم و ذهنم درگیره

بهم میرسه  قسم میخوره خیانت نمیکنه  اما یکی رو بعنوان پایه اصلی داره با ده تا سر راهی لا ...

ولی ببخشید دلیلی نداره خودتو با اون مقایسه کنی، منظورم نباید اونو در اون حد ببینی

الان م ک اینقد برات عادی شده ک مقایسه میکنی خودتو..... جالبه واقعا