2777
2789
عنوان

چه جوری میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 29 پست
حالم بده خیلی .میدونم ربطی نداره اما من دائما مقایسه میکنم و ذهنم درگیره

می فهمم

سخته

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
چرررااااا طلاق نمیگیری چراااااااا اینو بمن بگوووو همین شما زنا مردای کثافت لاشی رو پررو کردین و پاش ...

رفتن که راحت نیست بحاطر یه هرزه که از خداشه من برم و جای من رو بگیره بیام بچم  و پدر و مادرم رو داغون کنم اونا که از حداشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب بهش گیر بدم بامبول به پا میکنه پا خانواده  ها رو میکشه وسط بعدم از خونه بیرونم میکنه در ...

بهترین راه طلاقه تحت پوشش باشی بعدیه کارخوب پیداکنی زندگیتوازنوبسازی

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
ولی ببخشید دلیلی نداره خودتو با اون مقایسه کنی، منظورم نباید اونو در اون حد ببینی الان م ک اینقد بر ...

اره انقدررررر دیدم که عادی شده 

دیگه هرز پریدن شوهرم آزارم نمیده فقط بودنش با این زنه که بی صاحاب و سیاسه آزارم میده یه جورایی شوهرمو مثل موووووم گرفته تو دستش

رفتن که راحت نیست بحاطر یه هرزه که از خداشه من برم و جای من رو بگیره بیام بچم  و پدر و مادرم رو ...

این واقعا مرگ تدریجی هس، نمیدونم بخاطر چی خودتو میرنجونی، بخاطر کسی ک خوشحاله الان داره عذابت میده 

تو ک میگی قسم میخوره باکسی نیست پس چطور اینارو میدونی؟

اون حاشا میکنه ولی من از تو موبایلش میبینم اما بازم حاشا میکنه میگه نمیدونم چیه تهش من حرص میخورم مریض میشم اون میزنه به مسخره بازی

این واقعا مرگ تدریجی هس، نمیدونم بخاطر چی خودتو میرنجونی، بخاطر کسی ک خوشحاله الان داره عذابت میده&n ...

تو بگو چیکار کنم طلاق نه اما راه حل میخام اصلا هیشکی نمیفهمه چی میکشم پول دارم آسایش دارم اما عشق حال خوب دل آروم آرامش ندارم

ندارم کلا ما خانواده آروم با آبرویی هستیم اونا شررر

بنظر من مرگگ ی بار شيونم ی بار 

اصلا ربطی ب ابرو نداره، داری از زندگیت محافظت میکنی داری از حقت محافظت میکنی، اینا کجاش بی ابروییه