2777
2789

دوستان . خواهشن بحث به جای منحرف نکشین . فقط جهت درمیون گذاشتن تجربه.

من الان بارداری دومه .الان هفته ۲۸ هستم نزدیکی دارم . باشوهرم مثل قبل  از باردار بودن. ولی کمی با ملاحضه تر . پوزیشن ها هم فرقی نکرده .طبق عادت همیشه . ایا کارم اشتباهه . ممکن به جفت اسیب بزنم. بزنم. چون تو اخرین بار کمی درد غیر طبیعی قسمت دهانه رحم داشتم. در ضمن من هیچ سابقه سقط خونریزی جفت سر راهی ندارم. وطول سروئیکسم مناسب سن بارداریم همه شرایطم یه بارداری معمولیه .

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زیاد دخوله عمیق نداشته باش

خودتم زیاد تکون نخور

سعی کن پوزیشنات یجوری باشه که تو فقط بخوابی بی حرکت.زیاد بالا و پایین نشی

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

مثل قبل یعنی چن روز یه بار‌‌‌؟ بعضیا هر روز دارن بعضیا هفته ای یه روز

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

من تا شب قبل که میخواستم برم بیمارستان نزدیکی داشتم.باز بهتره از دکترت بپرسی.ولی اگه مواظب باشی و پوزیشن های مخصوص را انجام بدید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
پزشکتون باید تعیین کنه من تا ۵ ماه ممنوع بود برام 

گفت که مسائله نیست شرایط رابطه داری. منتها من از نوع پوزیشنمون نگرانم . که ممکنه به جفت آسیب بزنه

من تا شب قبل که میخواستم برم بیمارستان نزدیکی داشتم.باز بهتره از دکترت بپرسی.ولی اگه مواظب باشی و پو ...

پزویشن .که زن رو باشه آیا ایرادی نداره ؟

معمولا میگن تو دوران بارداری پوزیشن هایی که زن روی مرد قرار میگیره مناسبه. 

من تووهمین پوزیشن احساس درد کردم. وهمسرم گفت انگار یه چیزی باز شد