2777
2789

دوستای گلم من توبارداری اولم پنج هفته وسه روزبودم که باسونوواژینال صدای قلبشوشنیدم.

ولی بعدااینجاخوندم که با سونوواژینال احتمال سقط بیشتره.واقعااینطوره؟

حالامن پنج هفته ویک روزم ومعده درد،نفخ،گاهی شکم درد دارم ومیخوام امروزبرم دکتر.اگه خواست سونوواژینال کنه میترسم .میخوام بدونم باسونوشکمی الآن جنین دیده میشه؟وصداقلبش میاد؟

وسونوواژینال واقعاخطرداره؟

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

بعضیا میگن خطر داره. من تجربه ندارم. ولی خودت که تجربه داری و دیدی که خداروشکر چیزی نشده..ریسکه فقط. اگر میتونی تحمل کن تا چند هفته دیگه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بعضیا میگن خطر داره. من تجربه ندارم. ولی خودت که تجربه داری و دیدی که خداروشکر چیزی نشده..ریسکه فقط. ...

آدم گیج میشه 

من الآن نسبت که بارداری اولم خیلی حساس ترشدم بارداری اولم خیلی خوب گذشت الآن زیاداسترس دارم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو واژينال با سونو واژينال باردارى  فكر كنم فرق داره اون بيلبيلكش 

چون قيمتش هم با هم فرق داره تو اين مركزى كه من رفتم 

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.
عزیزم من تا هفته ۱۰ هر ۱۰ روز سونو واژینال شدم و اتفاقی هم نیوفتاد..۴ بار شد

والله اینجاآدموخیلی میترسونن.وگرنه برامنم اتفاقی نیوفتاد.

خب عزیزم عجله نکن بذار یکی دو هفته دیگه که با سونو شکمی معلوم شه منم شنیدم خطر داره 

آخه این دردشکم نگرانم میکنه.تنهادردمعده داشتم صبرمیکردم.ولی میترسم یوقت یچیزی بشه.

والله اینجاآدموخیلی میترسونن.وگرنه برامنم اتفاقی نیوفتاد.

تازه دکتر من تمام خانوما رو که اول بارداری بودن واژینال سونو میکرد و نشنیدم اتفاقی بیوفته...ولی از ۱۰ یا ۱۱ به بعد ندیدم اگر هم بود من ندیدم

سونو واژينال با سونو واژينال باردارى  فكر كنم فرق داره اون بيلبيلكش  چون قيمتش هم با هم ف ...

من الآن باردارم وموندم برم دکتریانرم.اگه دکترخواست سونوواڗینال کنه ومن نزارم وبگم خطرداره وفلان یکم بدمیشه.بالاخره دکتراونه.

تازه دکتر من تمام خانوما رو که اول بارداری بودن واژینال سونو میکرد و نشنیدم اتفاقی بیوفته...ولی از ۱ ...

خیلی ممنون عزیزم انشاالله همه سلامت باشن.واتفاقی نیوفته.

من الآن باردارم وموندم برم دکتریانرم.اگه دکترخواست سونوواڗینال کنه ومن نزارم وبگم خطرداره وفلان یکم ...

عاخه سونو واژينال باردارى تو واژن فقط ميره

اون بيلبيلكش هم سرش كوچيكتر از دم و دستگاه اقايونه خخخخ

ربطى به رحم و دهانه رحم نداره كه بخواد خطر داشته باشه  

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.