2777
2789
عنوان

سلام کیاتوهفته ی شش بارداری سونوواژینال رفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست

تو سونوى معمولى طول سرويكس معلوم نيست 

حتما بايد سونو واژينال باشه 

خدايي نكرده سرويكس مشكل داشته باشه ادم اونطورى نميفهمه 

اما با واژينال راحت ميفهمن و يا استراحت ميدن يا دارو 

در كل دكترت تشخيص برا واژينال ميده براى اطمينان شرايطه

نگران نباش كلا اطلاعات غلط تو ني ني سايت زياده

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.
تو سونوى معمولى طول سرويكس معلوم نيست  حتما بايد سونو واژينال باشه  خدايي نكرده سرويكس م ...

مرسی عزیزم انشاالله که اتفاقی نیوفته برام دعاکنین.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم انشاالله که اتفاقی نیوفته برام دعاکنین.

نميفته عزيزم 

عاخه سونو واژينال چيزى نيست نه درد داره نه فشارى چيزى 

فقط نبايد منقبض بگيرى 

بايد شل شل بگيرى خودت رو 

فشارى كه موقع پى پى كردن بهمون مياد شونصد برابره يه سونو هست و ميبينيم كه چيزى نميشه

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.
نميفته عزيزم  عاخه سونو واژينال چيزى نيست نه درد داره نه فشارى چيزى  فقط نبايد منقبض بگي ...

میدونم عزیزم خودمم که تجربه شوداشتم.ولی اینجاخوندم خیلی ترسیدم بالاخره شایدتجربه سقط داشتن.ولی قسمت هرچی باشه،هرچی خدابخواد.این سونو ووسایل سنگین برداشتن همشون بهونست.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
میدونم عزیزم خودمم که تجربه شوداشتم.ولی اینجاخوندم خیلی ترسیدم بالاخره شایدتجربه سقط داشتن.ولی قسمت ...

😘😘😘😘

نه بابا .منم ۵ هفته رفتم سونو واژینال

مرسی عزیزم تقریباخیالم راحت شد ولی بازم دودلم.براساعت ۸وقت دکتردارم.یکم شکم درددارم.گاهی کمردرد.معده دردم که چندروزه .امروزم ترشحاتم زیادشده.هم نگرانم بابتشون هم میگم بمونه دوهفته دیگه برم.

مرسی عزیزم تقریباخیالم راحت شد ولی بازم دودلم.براساعت ۸وقت دکتردارم.یکم شکم درددارم.گاهی کمردرد.معده ...

این علائمی که گفتی طبیعیه منم داشتم تا ۸هفته

من باراول ۵هفته رفتم جنینو دید

هفته ۸ رفتم قلبش تشکیل شده بود 

این علائمی که گفتی طبیعیه منم داشتم تا ۸هفته من باراول ۵هفته رفتم جنینو دید هفته ۸ رفتم قلبش تشکیل ...

انشاالله بسلامتی