2777
2789

سلام دوستان میشه یه دندونپزشک خوب واسه جراحی دندون عقل معرفی کنین هزینه جراحیش چقدره؟

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من هم جراحی دارم هم دوتا پر کردنی واجب ، انقدر نرفتم نرفتم   الان کلی خرجشه ،

منم هرچی صبر کردم دیگه بیشتر از این نمیاد بیرون دندونم فکم جا نداره حتما باید بکشم عفونت کرده دیگه خیلی اعصابم خورده واسه هزینش

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...
منم هرچی صبر کردم دیگه بیشتر از این نمیاد بیرون دندونم فکم جا نداره حتما باید بکشم عفونت کرده دیگه خ ...

با عفونت نمیکشن باید اول قرص بخوری عفونت تموم بشه بعد ،  منم ۴تا عقلم همینجوره ریشش حلقه ایه ، 

با عفونت نمیکشن باید اول قرص بخوری عفونت تموم بشه بعد ،  منم ۴تا عقلم همینجوره ریشش حلقه ایه ،& ...

اره دارم مترونیدازول و آموکسی سیلین میخورم 

هم سخت نوبت میدن هم دیر نوبت میدن

برو طالقانی اگ مشکل خاصی نداره دندونت ،  البته بزنی دندون پزشکی های وابسته به بیمارستان هم میاره ولی صبح زود  باید بری نوبت بگذاری برای ظهر 

برو طالقانی اگ مشکل خاصی نداره دندونت ،  البته بزنی دندون پزشکی های وابسته به بیمارستان هم میار ...

طالقانی دندون عقل نمیکشه واس دانشگاه خودمونه فقط دانشکده دندون میکشن ک اونم همه دانشجوان