الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
خانوما برای جلوگیری از این اتفاق اسم دختر رو خودتون انتخاب کنید
اسم پسرم مرد انتخاب کنه 😐
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
کسی ک این کارو کنه لیاقت داشتن اون بچه و شوهر و زندگی رو نداره
خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏 کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
خب حتما شوهرش اوقد خوب نبوده که قبلی و محبتاش فراموشش بشه
یه چیزو بدون اگ عشقتو از دست دادی دیگ هیچکس ب خوبی اون گیرت نمیاد