الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تمام زندگیم ریخته بهم یه لحظه یادش از زندگیم نمیره بیرون مدام مقایسه اش میکنم با شوهرم و ناامیدتر می ...
منم 😞
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
تقصیر شوهره است بنظرم . چرا برا زنش کم بزاره و کم محبت کنه که همسرش هنوز تو فکر محبتای یکی دیگ ...
مشکل اینجاست که کسی که عشق داره و بهش نمیرسه نرفته زیر یه سقف باهاش زندگی کنه تا دغدغه ها و مشکلات شروع بشه. رویاهایش با اون عشق رو مرور میکنه نه زندگی واقعی.
ولی زندگی واقعی و شوهر فرق داره. البته که شوهر نمیتونه به اون رویاها غلبه کنه
خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار