2777
2789
عنوان

امروز مهمون دارم اما😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگی خاله‌هات بی درکن وهرکاربکنی اخر یه چیزی ازتوش درمیارن

بیخیال خودتو اذیت نکن 

درحدتوانت خونت رامرتب کن 

اگرم حرفی زدن بگو عالم‌وادم مادردارن کمکشون میکنه والا من با نداشتش فرقی‌نداره برام که کمکم‌کنه 

دیگه خودشون خجالت میکشن..😐😐

😍همسرم‌دوستت دارم😍

حق داری عزیزم 

مادر منم همینارو میگه وقتی از بچه داری خسته شم 😕😕

کاش دعوت نمیکردی ،خودت مهمی ‌❤

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
نمیشه  ۲ سالی بود ک رنگ خونمم ندیده بودن

نبینن از ادم پرتوقع که به شرایط دیگران بی توجهه بدم می یاد

تو الان هم با روح و روان خودت هم بچه هاتبازی کردی شب هم سر شوهرت خالی میکنی اونم ازار میدی

ببخشید ها همچین فامیلی باید بره گمشه والا

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

عزیزم منم یه بچه کوچیک دارم یه شب همه ی همکارای آقام با زن و بچه هاشون اومده بودن خونمون واسه شام منم دست تنها بودم ب قرآن مادرم یه شهر دیگس منم یه شهر دیگه ولی شب قبلش تا صب بیدار موندم غذا درست کردم و خونه رو جمع کردم بچه ام ک میخوابه کارامو میکنم توام شب ک نخوابیده بودی بجای حرص خوردن غذا درست میکردی یا خونه رو مرتب میکردی دیگه...

😔😔😔😔😔😔دلم بحال بی کسی خودم میشوزه

وقتی میدونی کمک حال نداری مجبوری دعوت کنی اونم همشونو باهم اونم بادوتا بچه اونم تو این گرونی اونم کیو خاله هارو تا جایی که من دیدم اوصلا خاله ها دعوت میکنن هنوز سنی هم نداری 

منم دلم خیلی پره چجوری تایپیک بزنم

بالا صفحه دوتا کادر کوچیک داره تیک و نظر سنجی بزن رو تاپیک عنوان بنویس ثبت کن 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

از کسی توقع نداشته باش و راحت زندگی کن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند