2777
2789
عنوان

امروز مهمون دارم اما😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم بدبختم صب میره شب میاد.مادر شوهرمم پیرو مریضه ... خواهرم ندارم ی داداش دارم از مادرمم بدتره

خدایی حق داری ناراحت شدم

ولی ازین ب بعد همروباهم دعوت نکن اذیت شی

یالااقل مهمونیاتوبزار شبا که شوهرت بیاد ی کم کمکت کنه شبا راحتتری

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
😶

چیشد😕

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
دیگه تنها کاری که میتونی بکنی بیخیال باش و حرف در اوردن مهمونا اصلا برات مهم نباشه

😔😔😔😔😔

اخه خیلی زحمت کشیدم  دلمم نمیاد پشتم حرف بزنن ...

درحالی ک حتی شبم نخوابیدم و کارکردم😔✋

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

دلیل دعوت کردنت چی بوده؟؟؟ من ک اینقدر ازم توقع دارن دعوت کنم اصلا ب روی خودم نمیارم 

هم بچه کوچیک دارم هم والا گرونیه مگه بیکارم

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
که چی اخه دلم شکست یه لحظه فک کردم مادرم نیس دشمنمه😔✋

فک کن یتیمی و دیگه توقع نداشته باش

ببخشید که رک گفتم اخه خودمم همین کارو کردم

در ضمن من سوگل نیستم

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
😔😔😔😔😔 اخه خیلی زحمت کشیدم  دلمم نمیاد پشتم حرف بزنن ... درحالی ک حتی شبم نخوابیدم و کارک ...

پاشوبرو ب سرو وضع خودتو بچهات برس تا نیومدن بعد مهمونی بیا همین تاپیکت خبرمون کن الان نه پاشو کار دیگتو بکن پااااشو

❤️

کجایی بیام بچه هاتو نگه دارم برات ب کارات برسی

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
😔😔😔😔😔😔دلم بحال بی کسی خودم میشوزه

خاله هات میشن خواهرهای مادرت وقتی مادرت اینطوریه چه احترامیه که بهش میداری دعوتشون نکن 

چه کاریه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه