2777
2789
عنوان

امروز مهمون دارم اما😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 140 پست
عزیزم درسته من زبونم آمدهچون بشدت دلم میسوزه حتی تو یه تاپیک دیگه که یه خانم نوشته بود مادر شوه ...

منم از دوست داشتن شماهاست که میگم. من زخم زبون خیلی خوردم و گاهی متاسفانه خیلی دل ادم بدجور میشکنه. 

زندگیتون زیبا و دلتون خوش

پست هامو لایک کنید من که می‌دونم خوشتون اومده صفحه 5واین صفحه

چقد عقده ای و بی شعور و مغرور و از خودراضی هستی😁

اینهایی هم که گفتم فحش نیست ی حالته مثل خستگی یا تشنگی 😂😂😂

حالا یکی بی ادب تر از خودت از خودت تعریف کرده تو ی تاپیک دیگه دلیل نمیشه همجا با تندی اظهار نظر کنی😂

نصیحت خواهرانه به اسم ائمه نظرات تند نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درسته من زبونم آمدهچون بشدت دلم میسوزه حتی تو یه تاپیک دیگه که یه خانم نوشته بود مادر شوه ...

حالا چون اون گفته نكنه مشاوري راه بيفت تو سايت نظرهاي تند بده فكر كن همه خوششون مياد 

چرا هست. من هم خودم مادرم. هم مادرم رو بدون اینکه حتی ازش بخوام محبتهای بی دریغشو میبینم. هم عمه هام ...

خدا مادرتونوبراتون نگه داره عزیزم،وتنشون سلامت باشه،

خداروشکر که شماهم قدرمادرتونو میدونین،  

وقتی پستتونوخوندم اشک توی چشمام جمع شد،

حرفایی که زدین تمام خصوصیات مادرمن هم بود،

که الان دیگه پیشم نیست،آسمونی شد،

وااااای که دلم برات تنگه مامان قشنگم  

ساعت یازده شب بود باید برای بچه م غذا می خریدم به عشق خونه ی مامان جون اومده بودن بیرون دو ساعت توی ...

الهی بگردم،الهی خدادلتوجوردیگه شادکنه،میفهممت کاملا،

چون خودم کشیدم این حالو،یه جای دیگه،یه جوردیگه،

گلم آدم اینجورمواقع فقط زبونش بندمیاد،بمیرم برای حال دلت  

خدا مادرتونوبراتون نگه داره عزیزم،وتنشون سلامت باشه، خداروشکر که شماهم قدرمادرتونو میدونین،   ...

الهی آمین

الهی مادرتون سر سفره ی حضرت فاطمه س مهمان باشن عزیزم.

الهی جایگاهشون سبز و با برکت باشه.

خدا رحمتشون کنه و همه مادرها در پناه حق تعالی باشن 

دلت به رحمت الهی  گرم عزیزم