2777
2789
عنوان

امروز مهمون دارم اما😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 140 پست
مادر من بدتر ازین حرفاس عزیزم.... همیشه منو با همه مقایسه میکنه

کاش فقط مقایسه بود بخدا مهمون داشتم گفتم مامان بیا نهار درست کن بقران نمیتونم خاهرم گفت به درک مگه ما نوکر شماییم برید از رستوران غذا بگیرید 😢😢😢مهمونام دو روز اونجا بودن وقتی رفتن کلی ظرف و خونه بهم ریخته شوهرم گفت بگو بیان کمکت زنگ زدم نیومدن خودم همه رو جنع کردم با اون حال و روزم به شوهرم گفتم خاهرم اومده لا اقل متلک و سرکوفت نشنوم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کاملا در کت میکنم من مادر ندارم ولی 3 تا بچه دارم که انقد ازیتم میکنن بعضیموقع ها گریه میکن ...

خدا قوت عزیزم....

درکت میکنم

بچهای من اندازه ۴ تا بچه اذیت دارن😔😔😔

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

کاش همروباهم دعوت نمیکردی

ی ساعت قبل اینکه بیان خونتو باز مرتب کن بچه هاتم سرگرم‌کن نریزن وسط

شوهرت نیست کمکت کنه؟

ارایشم‌کن ک صورتت بی روح نباشه

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
😔😔😔😔😔😔دلم بحال بی کسی خودم میشوزه

میدونی چیه منم کسی نیس تواونجور مواقع کمکم کنه واس همون مهمونیامو میندازم واس شام که برسم همه کارمو بکنم تو هم باید شام دعوتشون میکردی که باخیال راحت تدارکاتو ببینی

❤️

کجایی بیام کمکت

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

واااای خدا مادرتو درک نمیکنم چراااااااا

سنی هم نداری عزیزدلم 

من ۳۰سالمه یه بچه ۷ماهه دارم اماخب تو شهرغریبم بخدا منم پدرم صلواتی شده منم امروز ازشهرستان مهمون دارم واقعا سختمه توکه دیگه یه عالمه مهمون ودوتا بچه غصه نخورعشقم اروم باش این روزاهم میگذره

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
کاش همروباهم دعوت نمیکردی ی ساعت قبل اینکه بیان خونتو باز مرتب کن بچه هاتم سرگرم‌کن نریزن وسط شوهر ...

شوهرم بدبختم صب میره شب میاد.مادر شوهرمم پیرو مریضه

...

خواهرم ندارم

ی داداش دارم از مادرمم بدتره

والا من عروسا و دخترای مردم رو که میبینم، صدسالشونه بازم موقع مهمونی مادرشون نصف غذا و دسراشونو حاضر میکنه براشون. 

مامانت خیلی عجیبه

به نظرم اگه سختته مهمونی نده، بذار هرکی میخواد ناراحت شه. به درک

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

اگه خودت دعوت کردی که شرایطتو میدونستی منم دوتا بچه کوچیک دارم و دست تنهام برای همین همیشه شام دعوت میکنم وقتم بیشتره

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
میدونم ربط نداره ولی بخاطر همین موضوع اصلا بچه دوست ندارم ولی شوهرم گیر داده بچه میخواد😔

بچهامو  خیلی دوس دارم....ولی اگه کمک دست داشتم تمیز کردن برام خییییلی راحت میشد