الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد جالبیش اینه که حالا خدام بدش میاد دارم غیبتم میکنم ولی جالبیش اینه که خودشون خیلی بی نظمن غذا درست کردنشونم خیلی بی نظمو بی کیفیته .اووقت همیشه از همه چی ایراد میگیرن
ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
بنظر من ک این کارای خوبتو ترک کن حداقل برا یه مدت ک بفهمن اگه کاری میکردی ازمحبتت بوده نه ازسر وظیفه
میدونی اینکه وظیفه بشه و اینا به کنار .بدم از ای ایراد گرفتناشون میاد.بخدا گاهی یه غذاهایی درست میکنن خودشون که آدم شاخ درمیاره ینی هیچ مزه ای نمیدن اووقت کافیه من غذام یک درصدم نه نیم درصد مزه ای ازش کم و زیاد بشه دیگه واویلا
ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
میدونی اینکه وظیفه بشه و اینا به کنار .بدم از ای ایراد گرفتناشون میاد.بخدا گاهی یه غذاهایی درست میکن ...
خب اگه قدر زحمتاتومیدونستن و یجورایی وظیفه نمیدونستن درموردش نظرنمیدادن فقط تشکرمیکردن. بنظر من ک دیر ب دیر اینکارارو بکن ک ب چشمشون بیاد وبجانظردادن تشکرکنن