2777
2789
عنوان

منو خنگ بازیام +خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 51 پست
مادرشوهرمن رفته بود کربلا چندباری غذادرست کردم دادم دفعه های اخرزنگ میزدن شوهرم ب زنت بگو فردابرامون ...

اینام اوسری کبابو خودشون خواستن درست کنم گفتن تو خوب درست میکنی ولی سریع یه ایراد گرفتن.ینی از همه چی ایراد میگیرن

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جالبیش اینه که حالا خدام بدش میاد دارم غیبتم میکنم ولی جالبیش اینه که خودشون خیلی بی نظمن غذا درست کردنشونم خیلی بی نظمو بی کیفیته .اووقت همیشه از همه چی ایراد میگیرن

بنظر من ک این کارای خوبتو ترک کن حداقل برا یه مدت ک بفهمن اگه کاری میکردی ازمحبتت بوده نه ازسر وظیفه

میدونی اینکه وظیفه بشه و اینا به کنار .بدم از ای ایراد گرفتناشون میاد.بخدا گاهی یه غذاهایی درست میکنن خودشون که آدم شاخ درمیاره ینی هیچ مزه ای نمیدن اووقت کافیه من غذام یک درصدم نه نیم درصد مزه ای ازش کم و زیاد بشه دیگه واویلا

میدونی اینکه وظیفه بشه و اینا به کنار .بدم از ای ایراد گرفتناشون میاد.بخدا گاهی یه غذاهایی درست میکن ...

خب اگه قدر زحمتاتومیدونستن و یجورایی وظیفه نمیدونستن درموردش نظرنمیدادن فقط تشکرمیکردن. بنظر من ک دیر ب دیر اینکارارو بکن ک ب چشمشون بیاد وبجانظردادن تشکرکنن