2777
2789
عنوان

منو خنگ بازیام +خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 51 پست
همه کاری میکنم واسه خانواده شوهرم ینی کارایی که شاید بقیه انجام ندن رو انجام میدم.مثلا خودم براشون غ ...

من که وقتی میان شوهرم هی میگه اینو بپز اونو بپز همه کلی تشکر میکنن ولی مادرشوهرم میگه اینا چی بود بدون مزه من نمیتونم بخورم

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه کاری میکنم واسه خانواده شوهرم ینی کارایی که شاید بقیه انجام ندن رو انجام میدم.مثلا خودم براشون غ ...

@samin‍ کاربر ‍ثمین،تاپیک زده بود   عین تو بود بعد پشیمون

میگفت کمک به خانواده شوهر ر  تعادل داره حد نگذرانید 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

میدونید بخدا تعریف از خودم نمیکنم ولی کلا چون آدم وسواسی هستم همیشه کارامو به بهترین وجه انجام میدم .خانواده شوهرم برعکس خودمن خیلی منظم و اینا نیستن بعد برمیگردن از من ایراد میگیرن حرصم در میاد

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
مثلا واسه خودمون از یه جایی حبوبات خوب گرفتم دیدم خوبن و ارزون واسه اینام گرفتن.حالا مادر شوهرم برگش ...

ازسادگی خودته . ای بابا اینکارارو نکن ک بعد احتیاج ب خودخوری نباشه

مثلا واسه خودمون از یه جایی حبوبات خوب گرفتم دیدم خوبن و ارزون واسه اینام گرفتن.حالا مادر شوهرم برگش ...

یا نکن یا اگر کاری کردی یه گوشت در باشه یکیش دروازه 

یاتوجه به شخصیت حساست نکنی بهتره 

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

نکن خواهرم مادرشوهرمنم جون آدمیزاد ببری براش ازش یه ایرادی میگیره  منم دیگه ول کردم

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
میدونید بخدا تعریف از خودم نمیکنم ولی کلا چون آدم وسواسی هستم همیشه کارامو به بهترین وجه انجام میدم ...

اینکاراتو اگه ادامه بدی میشه وظیفه ها.از من گفتن. بعد ک یه مدت انجام ندی ژنگ میزنن ک فلانی برامون غذابیار یاهرچی

مثلا ظهر یه خورشت خوشمزه درست کردم دلم نیومد بهشون ندم براشون فرستادم بعد بلافاصله خواهرشوهرم اومد بالا گفت ولی خورشتت ترش بود .ایقد حرصم گرفت آخه خودش ایقد تنبله اصن زیربار خورشت درست کردن نمیره اووقت واسه من نظر میده

ولی میدونم مقصر خودمم هنش خنگ میشم فراموش میکنم.او روز کباب درست کردم براشون فرستادم خواهرشوهرم دوباره برگشته میگه من گوشتو یه نمک میزنم ایقد خوب میشه اووقت کبابای تو با این همه مواد زدی خیلیم جالب نشدن

یا نکن یا اگر کاری کردی یه گوشت در باشه یکیش دروازه  یاتوجه به شخصیت حساست نکنی بهتره

نمیدونم چرا نمیتونم ترک کنم اینکارمو

نمیدونم چرا نمیتونم ترک کنم اینکارمو

مادرشوهرمن رفته بود کربلا چندباری غذادرست کردم دادم دفعه های اخرزنگ میزدن شوهرم ب زنت بگو فردابرامون غذابده.نه یه تشکری نه یه سلام برسونی هیییییچچچچچ منم دیگ پشت دستمو داغ کردم