میدونید بخدا تعریف از خودم نمیکنم ولی کلا چون آدم وسواسی هستم همیشه کارامو به بهترین وجه انجام میدم .خانواده شوهرم برعکس خودمن خیلی منظم و اینا نیستن بعد برمیگردن از من ایراد میگیرن حرصم در میاد
ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
مثلا واسه خودمون از یه جایی حبوبات خوب گرفتم دیدم خوبن و ارزون واسه اینام گرفتن.حالا مادر شوهرم برگش ...
نکن خواهرم مادرشوهرمنم جون آدمیزاد ببری براش ازش یه ایرادی میگیره منم دیگه ول کردم
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
مثلا ظهر یه خورشت خوشمزه درست کردم دلم نیومد بهشون ندم براشون فرستادم بعد بلافاصله خواهرشوهرم اومد بالا گفت ولی خورشتت ترش بود .ایقد حرصم گرفت آخه خودش ایقد تنبله اصن زیربار خورشت درست کردن نمیره اووقت واسه من نظر میده
ولی میدونم مقصر خودمم هنش خنگ میشم فراموش میکنم.او روز کباب درست کردم براشون فرستادم خواهرشوهرم دوباره برگشته میگه من گوشتو یه نمک میزنم ایقد خوب میشه اووقت کبابای تو با این همه مواد زدی خیلیم جالب نشدن