2777
2789
عنوان

مهمون دارم

201 بازدید | 23 پست

سلام خانوما فرداشب مهمون دارم دوست خانوادگی هستیم ما رفتیم خونشون ایشون مرغ با باقلا قاتق درست کردن و سالاد منم تنها یکم سختمه ازصبح میخوام فسنجون بزارم سالاد و ژله دیگ چی درست کنم نظرشما چیه ممنون میشم بگین🙂🙂🙂🙂

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستور پخت فسنجون چطوریه؟؟

من ک پیاز و رنده میزنم تفت میدم بعدش گردو روهم تفت میدم باهاش اب جوشیده می ریزم می زارم چند ساعت روغن بندازه بعد مرغ جدا میپزم آخرش یکم آب مرغ بهش اضافه میکنم و در اخر ک روغن انداخت مرغ می ریزم ادویه هم یکم روغن انداخت با رب انار و آب و یکم اضافه میکنم ک غلیظ بشه هرکس خورده ک خوشش اومده

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
تهچین و مرغ هم بزار کافیه

ته چین تاحالا درست نکردم

کنارش میتونی یه غذایی مثل پیراشکی گوشت یا دلمه بذاری 

پیراشکی گذشت بلد نیستم😔😔😔😢😢😢

کافیه بابا

کم نیست بنظرتون