فاطی۲۴ مدیر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2619 عنوان متفورمین | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 22 پست سلام دکتر بهم متفورمین داده نوشته از هفته اول نصفشو باید بخورم و هفته دوم کامل منظورش هفته اول پریوده یا هفته ای که شروع به خوردن دارو میکنم 1398/10/10 | 17:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanealiasghar عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 472 قرصایی که بهم داد ۱۰۰۰mgفک کنم برا همینه که گفته نصفشو بخورم اول خیلی هم بزرگن آهان یادم اومد ب منم گفت چن روز اول یه دونه بعد دوتا
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 قرصایی که بهم داد ۱۰۰۰mgفک کنم برا همینه که گفته نصفشو بخورم اول خیلی هم بزرگن ب منم همينو داده روزى سه تا از همون روز اول سه تا بود "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
فاطی۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2619 مال منم صد بودن هورمون های من خیلی ریخته بودن بهم واسه همون برام اونجور تجویز کرد شاید به هر حال هر ... من آزمایش هورمون دادم همه چی نرمال بود ولی نمیدونم چرا تخمدانام تنبلن😔
فاطی۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2619 ب منم همينو داده روزى سه تا از همون روز اول سه تا بود توهم تنبلی داشتی؟؟
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 توهم تنبلی داشتی؟؟ اره تنبلى دارم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
mamanealiasghar عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 472 من آزمایش هورمون دادم همه چی نرمال بود ولی نمیدونم چرا تخمدانام تنبلن😔 نگران نباش تخمدانای من پلی کیستیک بودن خوب میشی انشالله عزیزم توی تغذیتم دقت کن گرمی بخور
فاطی۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2619 نگران نباش تخمدانای من پلی کیستیک بودن خوب میشی انشالله عزیزم توی تغذیتم دقت کن گرمی بخور انشالله🤲من که خیلی گرمی میخورم امیدوارم نتیجه بده