2777
2789

هفته شروع ب خوردن

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ربطی نداره کی پریود میشم برای منظم شدن پریود هم اثر داره؟؟؟

عزيزم بلى كيستيكى تنبلى دارى؟

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
عزیزم فک کنم هفته اول شروع دارو هستش برا من قبل بارداری دکتر نوشته بود روزی دو عدد میخوردم

قرصایی که بهم داد ۱۰۰۰mgفک کنم برا همینه که گفته نصفشو بخورم اول خیلی هم بزرگن

آره

اگر همزمان با مصرفش وزنتو كم كنى هم عادتات منظم ميشه هم باردار ميشى

قرصایی که بهم داد ۱۰۰۰mgفک کنم برا همینه که گفته نصفشو بخورم اول خیلی هم بزرگن

مال منم صد بودن هورمون های من خیلی ریخته بودن بهم واسه همون برام اونجور تجویز کرد شاید به هر حال هر جور دکترت صلاح بدونه عزیزم.مال من بعدا آزمایشم دادم معلوم شد هورمون پرولاکتینم زاده که پریودام نامنظم میشد و هم اینکه باردار نمیشدم دکترم قرص نوشت اونارم مصرف کردم خوب شدم