2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ميشه تاپيكم كه پر بازديد شده گزارش بزنيد اشنا دارم اينجا براتون صلوات ميفرستم 🙏🏻

پولاتون سر جاش بود؟

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق

دردش زیاده بلاخره چندلایه بریده میشه و اینکه خود رحم درحال جمع شدنه اینم دردو زیاد میکنه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

موقع زایمان که هیچی نمیفهمی.بعده عمل که میری ریکاوری کمی درد داری ولی قابل تحمله.بعد فقط وقتی که میخوای اولین بتر بلند شی درد داری کمی اونم نه خیلی زیاد.دیگه بقیش قابل تحمله نترس بابا اینقد بچه ونگ میزنه که نمیفهمی دردت کجاته😂

...

سزارین موقع زایمان چیزی حس نمیکنی 

دردش برای بعد از زایمانه که یکی تا یه ماه دردداره و یکی کمتر...

طبیعی دردش موقع زایمانه.

ولی بعدش راحت میتونی بچه رو شیر بدی و راه بری و کاراتو از فرداش خودت انجام بدی.

سزارین بی حسی و بعضیا بیهوشی دارن

که اثراتش تا سالها میمونه با مادر

اتفاقا طبیعی همون لحظه درد داری بعدش خوب میشی.ولی سزارین تاده روز به زور میتونی تکون بخوری.واسه همیش ...

تا ده روز ب زور😳 دیگه باید خیلی ناز نازی باشی ک ده روز بعد سزارین ب زور تکون بخوری

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من هم زایمان طبیعی داشتم هم سزارین درد طبیعی خیلی وحشتناک بود ولی سزارین اصلا درد نداشتم درحد یه سوزش جای بخیه که اونم با دارو کامل برطرف شد 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

من به دو دلیل سزارینم راحت بود

اول اینکه بیهوشی کامل بودم اون فشاری که بعدش شکمو میدن حالیم نشد یا بعدش کمردرد سردرد نداشتم

دوم اینکه وزنم کمه روز زایمانم هم زیاد چاق نشده بودم دیدم خانمایی که تو بیمارستان بودن و خیلی چاق سختتر راه میرفتن 

اما به هرحال زایمان طبیعی یا سز درد داره الکی که نیست

من که راضی ام این بارم سز میکنم بیهوشی