یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دردی که مثل درد پریودی باشه زیاد نداره برا من که کم بود، ولی جای بخیه ها حسابی اذیت می کرد انگار شکممو با سیم دوخته بودن و می کشیدن ولی اونم طولانی مدت نبود نشست و برخاست و عطسه و خنده و... واقعا درد میاوردن جای دوخت بخیه رو
اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟ آیه ۱۴ سوره علق
من دردطبیعی نکشیدم اما سزارین هم دردش زیاده بالاخره یه جراحی شکمی هست و اعضا داخلی بدن شکافته میشن بلند شدن و خوابیدن بعد جراحیش خیلی سخته تا دو هفته بدون کمک نمیشه بود بعدش دیگه سر پا میشی و کاراتو میکنی
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند