2777
2789
عنوان

نمیدونم یخچال ال جی بگیرم یا دوو

228 بازدید | 17 پست

ااا😣😣

میگن ال جی خوبه اما گاااارانتی نداره 

قطعه ش خراب بشه ت ایران پیدا نمیشه

و از قیمت واقعیش هم بخاطر مسائل دلار و… خیلییییی بیشتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از من میشنوی چون فامیل نزدیکمون مغازه ی بزرگ لوازم خونگی داره تقریبا ۴۰ ساله تمام برندها رو میشناسه و کارش هم جهزیه دادن یا فروش عمده یخچال و اینجور چیزاس ... برند خارجی مطلقا نگیر چه ال جی چه دوو و .... چون اینا ۲۰۰ ٪ فیک و کپی و تعمیری هستن 

برند ایرانی بگیر مثل امرسان که فوق العادست یا استیلون 

اگه میخای بعد شش ماه خراب بشه تعمیرکار صدا کنی الجی بخر

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

از من میشنوی چون فامیل نزدیکمون مغازه ی بزرگ لوازم خونگی داره تقریبا ۴۰ ساله تمام برندها رو میشناسه ...

دوو ایرانیه 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ایرانی نخر بدرد نمی خوره من خریدم گارامتی داشت اصلا انگار نه انگار گفتن گارانتی الکیه تعمیرکارم درست کرد شش ماه بعد دوباره همونجوری شد ۴ بار درست کردم تو یکسال ونیم بعدش انداختمش سامسونگ گرفتم واقعا راضی ام

بابا متخصص دوو هم ایرانیه

دوو اصلش برای کشور کره هست که ورشکست شده  اینجوری بخای بگیم فیلیپس هم تو ایران تولید میشه پس برند ایرانیه متخصص؟

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer