2777
2789
عنوان

واسه خاطر ی عروسک لبوبو بزنم بچمو بکشم چی میگین🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 109 پست
خونه ما الان سه تا لبوبو هست دوتاش مال دخترمه یکیش مال خودم 😆 اونم چون رنگش و نپسندید داد به من

آخی😂

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪پروفایل دخترمه کپی نشه🥲🫠عاشق پیشی🥺🐈‍⬛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من مشاور گفته نخری اسیب میبینه یعنی موضوع انقدر حاد بوده من نمیفهمم شما رو واقعا

عزیزم من خودم خواهرم روانشناس هست و درمورد این موضوع ها و تربیت بچه خیلی باهم صحبت میکنیم حرف من هم بی پایه و بی اساس نیست

البته هرکس اختیار بچه خودشو داره و اینجا هرکس میتونه نظرشو بیان کنه

عزیزم من خودم خواهرم روانشناس هست و درمورد این موضوع ها و تربیت بچه خیلی باهم صحبت میکنیم حرف من هم ...

درسته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

عزیزم بچه چهارساله صبر میدونه چیه ؟؟؟؟

اگر قرار باشه بچه با گریه و‌ قهر به همه خواسته هاش برسه که دیگه اون تربیت واقعا قابل تحسین هست من خودمم همون اول گفتم با تنبیه فیزیکی و … مخالف هستم به شدت اما باید از همین سن بچه یاد‌ بگیره قرار نیست همیشه سریعاً به خواسته هاش برسه

البته که هرکس اختیار تربیت بچه خودشو داره و اینجاهم هرکس میتونه نظرشو بیان کنه نظر همه عزیزان قابل احترامه

عزیزم... مبارکش باشه. اتفاقا من اون تاپیکتو دبدم. و از کنارش گذشتم... ولی این تو ذهنم اومد که یه تای ...

اره دیگه اصلان هیچ جوره قانع نمیشد دخترم 

قشنگ شده بود واسش ی مشکل بزرگ 

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪پروفایل دخترمه کپی نشه🥲🫠عاشق پیشی🥺🐈‍⬛