2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچقدم درد داشته باشه از طبيعي بهتره 

منكه سز ميكنمم

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

من هم طبیعی کشیدم هم سزارین سزارین که کلا درد انچنانی نداره

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

دردکه داره مگه میشه نداشته باشه

درهرحال جراحیه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

در حد عمل جراحی باید باشه قاعدتا!

پس طبیعیا چی بگن که حساس ترین ناحیه بدنشون رو با تیغ میزنن ولی انقدر درد دارن که متوجهش نمیشن  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

در حد مرگ😁😁😁

از من ترسوتر هیجا نیست .چون با آزمایش خونم حالم بد میشه...

ولی واقعا درد نداشت...اینقدر بی حسی میزنن و مسکن و شیاف که من درد نداشتم.‌‌

دوستام هم سز شدن درد نداشتن....با شیاف قابل کنترله‌‌‌

تازه من بدون بی حسی شکممو فشار دادن چندین بار.. فقط سوزش داشتم همین....

درست میشه دایی