2777
2789
عنوان

طبیعیه یه دختر اصلا پیشنهاد نداشته باشه😐💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 78 پست

ببین اصلا ناراحت نباس چون ماها ک دنبالمون میکنن همش مزاحمته

مگه پسر خوب پیدا میشه همه بیکار علاف بیشعور

ولی اگه خودت هم دوست داری ازدواج کنی شاید جدی هستی بخاطر اینه سعی کن لبخند داشته باشی آرایش ملایم و قشنگ کنی ابرو برداری و اینا باعث میشه نا خودآگاه جلب توجه کنی

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا ناراحت نباس چون ماها ک دنبالمون میکنن همش مزاحمته مگه پسر خوب پیدا میشه همه بیکار علاف بیش ...

مگ من نمیدونم اونیک بیرون مزاحم میشه بیکار و علافه و ب صدتا مث من پیشنهاد میده؟من اصلا قصد اوکی شدن با همچین افرادی ندارم منتهی برام عجیبه اخه هر دختری یه مزاحمی داره من اصلا

ازدواج که نه اصلا 

طبیعیه چون معمولا پسرا جرات نمیکنن به دخترای خوشکل، جذاب، باکلاس، مغرور پیشنهاد اشنایی بدنیه راهش ای ...

از کسی خوشم نمیاد فقط میخام پیشنهاد بگیرم رد کنم 💔خدایاااا ببین ب چ روزی افتادم 

رل چیه دیگه‌ ب چ دردی میخوره 

۱۵ ۱۶ ۱۷ ساله ها رل میزنن دعا کن یکی مستقیم بیاد خاستگاری 🚶‍♀️😂

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی........................................................................وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128.