از اول فکر میکردم با ماه اول زن باردار میشه اخه دور و وری هام اکثرا همین طور بودن ولی مال من نشد و همش انتظاااااار تا الان که ۱سال و نیم میگذره خیلی آشفته ام خیلی گارد دارم وقتی ازم میپرسن خبری نیس به بعضی ها میگم نه هنوز نمیخو ام به بعضی ها الکی میگم تازه اقدام کردم و..... تازه شوهرم هم که بهم میگه دنبال دکتر نازایی باش یکم تو دلم ناراحت میشم و انگار میخوام بگم مشکلی ندارم من .البته ازمایشاتی که تا الان دادیم مشکلم فقط تنبلی بوده شوهرم هم واریکوزل داش که الان با دارو خیلی خوب شده گاهی به شوهرم میگم مشکل از واریکوزل تو بود ولی خودم میدونم منم تخمک گذاری نداشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون تخمک گذاری با قرص های هرمونی خیل کم اتفاق میوفته شما باید تخمدونات رو در مان کنی تا خودشون تخمک ...
خوب آگنوگل میخورم که از گیاه ۵انگشت متفورمین ۶ ماهه میخورم حلوا میتی درست کردم اون ماه همه گرمیجات توش بود زیره فلفل قرص کمر دارچین زرچوبه و..... هرروز نشاسته تو اب حل کردم میگفتن واسه چسبندگی رحم خوبه کسی بهم چیزی نمیگه ولی خودم ناراحتم همه منتظرن خبری بشه