از اول فکر میکردم با ماه اول زن باردار میشه اخه دور و وری هام اکثرا همین طور بودن ولی مال من نشد و همش انتظاااااار تا الان که ۱سال و نیم میگذره خیلی آشفته ام خیلی گارد دارم وقتی ازم میپرسن خبری نیس به بعضی ها میگم نه هنوز نمیخو ام به بعضی ها الکی میگم تازه اقدام کردم و..... تازه شوهرم هم که بهم میگه دنبال دکتر نازایی باش یکم تو دلم ناراحت میشم و انگار میخوام بگم مشکلی ندارم من .البته ازمایشاتی که تا الان دادیم مشکلم فقط تنبلی بوده شوهرم هم واریکوزل داش که الان با دارو خیلی خوب شده گاهی به شوهرم میگم مشکل از واریکوزل تو بود ولی خودم میدونم منم تخمک گذاری نداشتم
اول اینکه چرا فک میکنی همه راست میگن؟ با یه اقدام باردار شدن شاید یکی دوسال تو اقدام بودن بعد میگن اصلا نمیدونم چیشد خخخ یا فقط یه بار اقدام داشتم، بعدم اگه تنبلی داشته باشی میری دکتر کلومیفین یا لتروزول میده امپولم شاید بده،یا هر چی که لازمه، ایشالا سریع هم باردار میشی، اصلا هم به حرفهای دور و اطرافیان گوش نده خدا هر وقت خواست قسمتتون میکنه ایشالا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان دیگه دارم پیگیری میکنم برم مرکز ناباروری لتروزول که میگی زود اثر میزاره با مثل بقیه دارو ...
نه لتروزول فک کنم ۶ عدد بود داد بهم کم بود درست یادم نیست ولی چن عدد قرصه که مخوری بعدش میری سونو که فولیکولاتو بررسی کنن که دو روز در میان باید سونو بدی بعد که بزرگ شد یه امپول میزنن که ازاد شه بعد میگن اقدام کن که اگر لوله هات باز باشه ۱۰۰٪ میگیره و بادار میشی من لولم بسته بود و باردار نشدم