2777
2789
عنوان

زنی که دیر باردار میشه خیلی تو چشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 62 پست

اول اینکه چرا فک میکنی همه راست میگن؟ با یه اقدام باردار شدن شاید یکی دوسال تو اقدام بودن بعد میگن اصلا نمیدونم چیشد خخخ یا فقط یه بار اقدام داشتم، بعدم اگه تنبلی داشته باشی میری دکتر کلومیفین یا لتروزول میده امپولم شاید بده،یا هر چی که لازمه، ایشالا سریع هم باردار میشی، اصلا هم به حرفهای دور و اطرافیان گوش نده خدا هر وقت خواست قسمتتون میکنه ایشالا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال.رازیانه رو جنسیت بچه تاثیر داره اگه از قبل بخورم؟؟ پسر میشه یا دختر؟

میگن چون هرمونه زنانه داره دختر میشه ولی بعضی ها هم بچشون پسر شده 

برای اینکه بچت پسر بشه باید لبنیات رو کامل حذف کنی و رحمت هم ی ذ ه عفونت هم نداشته باشه 

الان دیگه دارم پیگیری میکنم برم مرکز ناباروری  لتروزول که میگی زود اثر میزاره با مثل بقیه دارو ...

نه لتروزول فک کنم ۶ عدد بود داد بهم کم بود درست یادم نیست ولی چن عدد قرصه که مخوری بعدش میری سونو که فولیکولاتو بررسی کنن که دو روز در میان باید سونو بدی بعد که بزرگ شد یه امپول میزنن که ازاد شه بعد میگن اقدام کن که اگر لوله هات باز باشه ۱۰۰٪ میگیره و بادار میشی من لولم بسته بود و باردار نشدم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
یه سوال.رازیانه رو جنسیت بچه تاثیر داره اگه از قبل بخورم؟؟ پسر میشه یا دختر؟

نمیدونم والا

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
دوستای گلم لازمه بارداری رحم گرمه... رحمی که سرد باشه نمیتونه بچرو قبول کنه وبچه سقط میشه تودوران پر ...

عزیزم من دوست دارم دختر باشه چکار کنم؟و اینکه واسه زاج سفید همونطوری دونه شو بذاریم یا پودر کنیم؟ خیلی سفته که! 

من خیلی عفونت میگیرم چکار کنم  یک ساله اقدامم و بی نتیجس

تزریق عسل طبیعی برای عفونت عالیه 

ی دونه سیر نصف کن ی دونه نخ از داخلش آویزون کن بذار داخل واژنت نخش باید بی ون واژن بمونه. شب تا صب بخاب بعد ک بیدار شدی نخ رو بکش میاد بیرون 

عزیزم من دوست دارم دختر باشه چکار کنم؟و اینکه واسه زاج سفید همونطوری دونه شو بذاریم یا پودر کنیم؟ خی ...

نه عزیزم زاج رو من این طوری پیشنهاد نمیکنم استفاده کنید 

زاج رو باید پودرش رو با عسل و روغن زیتون قاطی کنی بعد تزریق کنی