2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زد بهش میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 133 پست

به نظرمن گربه روهمون اول باید دم حجله کشت اولین باری که توجمع به ادم توهین میشه وادم ساکت میمونه یعنی من این حقو بهت میدم بهم توهین کنی ،،، عزیزم برای خودت شخصیت قائل شو نه تنها رفتار مادرشوهرت بلکه هرکسی بهت بی حرمتی کرد ساده از کنارش رد نشو

عزیزم از اول پیاماتو خوندم  منم مثل تو بودم اما الان مثل تو شدم  تو حصرت لینه ک یبار تلف ...

درسترین کار همین بوده احترام زیاد گزاشتم دیدم نمیشه.اما الان بعد چند مدت زنگ بزنم به مادرشوهر پر پر میزنن به شوهرمم میگن من زنگ زدم😂تک عروسم مثلا

احترام بزار🙃اعتماد نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن اوایل هرچی میشد دادوبیدادکه راه مینداخت و بامادرش سرمن دعواش میشدمن ناراحت میشدم ‌و میگفتم گناه داره مسنه ولی بعدهاگفت ببین وقتی من چیزی میگم تو اصلادخالت نکن اگه من الان جلوی مادرمونگرم دیگه بعدهانمیتونم جلوشوبگیرم وراحت هرحرفی بارت میکنن طفلی مادرش انصافاچیزیم بهم نمیگفتا ولی تامیگفت بالاچشت ابروعه به شوهرم برمیخوردهمونجاجوابشومیدادیه سری بهش گفتم لطفاپیشع من بی احترامی نکن گفت تومادرمنونمیشناسی اگه الان جوابشوندم وبعدا که تونبودی فک میکنه توداری پرم میکنی میندازی به جونش ولی سیاستش هم خوب جواب دادو ازاون موقع هیچی بهم نگفت و احتراممونگه داشت وهی قربون صدقم میرفت

وای چه حالی میده بخدا کلی خندیدم مینشونیش سرجاش  نا تو باشی حرف مفت نزنی🤣🤣

دقیقا معنی رفتارم همینه😁اگ ادم باشه حالیش میشه

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
اسی هم دردیم🤣 من‌که مادر شوهرم جرات نداره جلو جمع خرابم کنه اما دقیقن مثل مامی شوهر توعه اگه احتر ...

آفرین دقیقا بخدا 

مثلا چجوری قهوه ایش میکنی بگو ماهم یادبگیریم

به نظرمن گربه روهمون اول باید دم حجله کشت اولین باری که توجمع به ادم توهین میشه وادم ساکت میمونه یعن ...

اره بخدا خیلی قشنگ گفتی اخ من چقدر من منتظر این جمله قشنگ بودم

اره خوب دقیقا شرایط الان من روبیان کرد زنگ زد منم حرف خودمو میزنم

اسی جان شما مرغت ی پا داره هرکاری داری می کنی احترام کردن یادت نره چون خودت خراب میشی جلو بقیه امیدوارم موفق باشی😉

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
من پدر شوهر ندارم شوهرمم که اکثرا طرف اونه

ببین عزیزم 

من ی جوری ب کلللللللل فک و فامیل شوهرم سرم ک حتی طرز لباس پوشیدن و حرف زدنشونم از من تقلید میکنن 

حتی جهاز بردن 

حتی دکوراسیون خونه 

دوتا عروسیم ما 

اون یکی هم سطح خودشونه 

اما من روز اول ک رفتم با عزت و احترامی ک تو خونواده خودم یاد گرفتم باهاشون رفتار کردم 

یی کادوهایی واسشون میگرفتم ک کف میکردن 

مادرم کار شوهرمو درست کرد 

بهمون خونه داد 

ی جهیزیه ای داد ک همشوون دارن دق میکنن حتی مادرشوهرم با گذشت ۳ سال

اما مادرشوهرم هرجا رفت پشت مامانم حرف زد ک کاری نکرده 

چون با اومدن من کلی تعنه از فامیلاش خورده بود و فهمید خیلی خوار شدن 

ولی پدر شوهرم وقتی میاد خونمون منش و سلیقه و خونه داریمو میبینه ک حتی زن ۶۰ سالش فقط بلده ول بگرده قدرمو میدونه 

اون تا ی مدت خبر نداشت از کارای زن و دخترش 

ولی منم انقد دعوا کردم 

حتی ی جاهایی کتکم خوردم 😔 

بخاطر فقط اعتراض ب رفتار مامانش ولی ... 

بعد از سه سال رابطم کم شده و حالا شوهرم شناختشون 

از خدا خواسته بودم 

حتی یکبار پدرشوهرم وقتی اومدن ک ببینن چی شده وقتی از کارای زنش واسش تعریف کردم افتاد گریه 

حالام خوبه بدک نیست اما فقط آرزوی مرگشو دارم اما اینکه تهش خدا کیو زودتر میبره نمیدونم 😔

فقط میخوام بگم زیاد از شوهرت انتظار نداشته باش اون ب چشم مادرش بهش نگاه میکنه ن مادرشوهر زنش 

خدا بده شانس دم شوهرت گرم

حالامن یه بارم قبلاازدواج کردم وهمسرم پسربوداین موضوع هم خیلی مادرشوهرمواذیت میکرد همسرمم میترسیدوقتی خودش نیست چیزی بارم کنه واسه همین از روژ اول بهشون گفت به هیچکس مربوط نیست و انتخاب خودمه کسیم حق نداره راجعبه گذشتش ازش سوالی کنه😂