2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زد بهش میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 133 پست
نه ناراحت نیستم اگرم گفت چرا تو جمع باومادرم اینجوری صحبت کردی منم میگم خوب تو مرد بودی روز اول که ...

اینم حرفیه ولی مردا ک منطق ندارن اگ داشتن همونجا حمایتمون میکردن ک مجبور نشیم هزارتا نقشه برا سوزوندن مادر شوهر بکشیم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسفند 97بود خونه خواهر شوهرم بودم وسایل منم از شهرستان قرار بود بیاد تهران.صبح شد شوهرم گرفته خوابیده گفت دست به وسایلا نمیزنم.بزار تو کوچه بمونه.حالا چرا خوابه چون شب قبلش با مامانش سر یه دخالت بامن بحث کرد شوهرم.هیچی خواهرشوهرم گفت خودت برو کارگر بگیر وسایلات رو بزار داخل اونم باز اول دارم خونه دار میشم.هیچی بعدش مامانش زنگ زد بهم گفت شوهرت خوابیده داره لج میکنه با من منم گفت ااا پس که اینطور.چشمت روز بد نبینه یه ساعت دم در بودم وسایلامم تو کوچه گریه دارم میکنم کارگر هم نیس.زنگ زدم به شوهرم که نمیای نه اونم گفت نه.گفتم باشه اشکال نداره به بابام زنگ زدم گفتم من دارم میام شهرستان همه چیزو ول میکنم میام ببینم خواهر مادرش هست تو زندگیم یا من..

احترام بزار🙃اعتماد نکن
بخدا قسم خوردم منم از این ببعد بد جوابشو میدم وقتی اون یه زن بزرگیه احترام خودشو نگه نمیداره منم و ...

جوابشونده. ....اماوقتی بدبرخوردمیکنه بعدش باهاش سرسنگین باش یک مدت نروخونه اش 

تماس  نگیر

درکل سردباش که خودش دنبال دلیل سردشدنت باشه 

باجواب دادن خودت خراب میشی وممکنه زندگیت دچارچالش بشه 

خواستیم جواب بدی محترمانه وباخنده یک تکه زیرپوستی بهش بندازوردشو

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اسی هم دردیم🤣

من‌که مادر شوهرم جرات نداره جلو جمع خرابم کنه

اما دقیقن مثل مامی شوهر توعه اگه احترامش کنم فکر میکنه چه گوهی هست حالا که من بهش احترام میذارم ( بسیار بی فرهنگن برا این چیزا)

هروقت میزنم قهوه ایش میکنم خیلی بهتر میشه 😏😏😏

اینا برعکسن‌با احترام گذاشتن دم در میارن

واااااای خدا خیرت بده بعد چند روز بالاخره خندیدم😂😂😂

خودمم حین انجام خندم میگیره ولی تا رسیدن ب ی مکان امن وا نمیدم😂

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
اینم حرفیه ولی مردا ک منطق ندارن اگ داشتن همونجا حمایتمون میکردن ک مجبور نشیم هزارتا نقشه برا سوزوند ...

اره درسته ولی حداقلش اینه که دهنشو میبندی دیگه نمتونه هیچی بگه

کلید رو هم با خودم بردم گفتم بزار اواره باشن.بعدا کلید ساز اوردن اینا جمعش کردن وسایلارو.یکو نیم ماه خونه بابام بودم مثل سگ پشیمون بودن شوهرم که نگو بعدا اشتی کردیم حدودا هشت ماه خواهر شوهر مادرشوهرمو نیاوردم خونم.بعدا حامله شدم اومدن الانم مثل موشن ادم شدن.شوهرمم دستم گرفتم

احترام بزار🙃اعتماد نکن
جوابشونده. ....اماوقتی بدبرخوردمیکنه بعدش باهاش سرسنگین باش یک مدت نروخونه اش  تماس  نگیر ...

دقیقا منظورم رو رسوندی ایول ب این میگن سیاست و حاضر جوابی زیرپوستی

منم مثل شمام و راضی ام واقعا

هی خواهر جان کلی روش کار کردم منم مثل تو بودم..

عزیزم از اول پیاماتو خوندم 

منم مثل تو بودم اما الان مثل تو شدم 

تو حصرت لینه ک یبار تلفونو بردارم بهش زنگ بزنم اما اون باید بزنه ک من ناراحت نشم 😂😂

میدونی چیه 

من اولش با کلیییییییی احترام اومدم اما دیدم نه در شان خونوادمن نه احترامایی ک میذارم 

الانم معدبم ولی با قهر و اعتراض ب شوهرم و پدر شوهرم میدم ادبش کنن