2777
2789

تا حالا دوفاستون استفاده کردین؟

چند وقت بعدش باردار شدین؟

عوارض داره؟

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   

دوفاستون برای تنظیم پریوده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوفاستون برای تنظیم پریوده

آره میدونم

من امروز رفتم دکتر برا پلی کیستیک فقط دوفاستون داد با وویتامین

آز و سونومو دید گفت پریودت تنظیم بشه حله

4تا 6 ماه گفت استفاده کن اقدام هم بکن

من هستم برای تنطبم پری میخورم 3 4 ماهیه.ولی تعجبه ک پریودم با دوفاستون 2روزه شده.تا دوروز میادو میره

قبلش 7 روزه بودین؟

مشکلتون حل شده؟

من یه مدت بود که پریود نمیشدم بهم دوفاستون داد خوردم خوب شدم ولی بعد چند ماه برعکس شد یعنی پریود میشدم ولط خونریزی دیگه قطع نمیشد که چندماه مارولین خوردم

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
قبلش 7 روزه بودین؟ مشکلتون حل شده؟

من برای بازداری میخاستم اقدام کنم فعلا بیخیال شدم.فقط پریودم تنطیم شه.جلوگیری نداریم ولی فقط یکماه دارو تحریک تخمدان خوردم دیگه نرفتم دکتر.ولی زمانی ک پریود بدون دارو میشدم 6 7 پاک میشدم

من یه مدت بود که پریود نمیشدم بهم دوفاستون داد خوردم خوب شدم ولی بعد چند ماه برعکس شد یعنی پریود میش ...

بعده چند وقت باردار شدین؟

من ۵ ماهه دوفاستون میخورم خبری نیس... ی سال اقدامم تازه این ماه تو سونوم زده پی سی او

یعنی قبلش pco نبودی دوفاستون داد؟

به منم گفت اگه بعده 6ماه باردار نشدی بیا

من برای بازداری میخاستم اقدام کنم فعلا بیخیال شدم.فقط پریودم تنطیم شه.جلوگیری نداریم ولی فقط یکماه د ...

جلوگیری میکنی؟

بعده چند وقت باردار شدین؟

من تا وقتی مارولین رو میخوردم اوضاعم خوب بود اگه نمیخوردم خونریریم قطع نمیشد

هم کیست داستم هم تنبلی تخمدان رفتم دکتر گفتم میخوام بچه دار شم ولی اصلا خونریزیم قطع نمیسه که بتونم اقدام کنم

اونم بهم متفورمین ۵۰۰داد به یه دستور مصرف مخصوص یه ماه خوردم و ماه بعد هم جواب آزمایشم مثبت شد

ان شاالله واسه شما هم به همین زودی مثبت میشه

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
یعنی قبلش pco نبودی دوفاستون داد؟ به منم گفت اگه بعده 6ماه باردار نشدی بیا

ن من هرماه فولی خوب داشتم و پریودم ۴ ...۵ روز عقب میفتاد واس همین دوفاستون داد...۴ ماه خوردم دوفاستون خوردم ماه پیش فولی ۲۴ داشتم ولی این ماه تو سونوم زده پلی کیست

بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰
من تا وقتی مارولین رو میخوردم اوضاعم خوب بود اگه نمیخوردم خونریریم قطع نمیشد هم کیست داستم هم تنبلی ...

مبارک باشه عزیزم. خدا حفظش کنه

مرسی گلم. ممنون از راهنماییت