2777
2789

کل پس اندازمه ی قرون دوهزار جم کردم شوهرمم نمیدونه اگه بزارم بانک برجی چقد سود میدن ؟کدوم بانک بهتره 

والا اینقد ک اینجا لاکچری هست آدم خجالت میکشه اسم ۱۰ تومن بیاره

خواهشا لایکم نکنید😭🙆‍♀️🤦‍♀️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز پیش گذاشتم قوامین ۶تومن ۱۵درصد بلند مدت گفت ماهی ۹۰تومن فکر کنم تو ده بذاری ماهی دویست میاد یه یکم کمتر

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

بستگی داره از 10درصد روزانه تا 15درصد سالیانه و بین 20تا24درصد بصورت صندوق های بانک ها

حالا این 10یا 15 یا 20 یعنی چقدر ؟
یعنی 10درصد یا 20درصد پولتون در یک سال
که اگه بخواین ببینی چند میشه باید تقسیم بر 12 کنین

مثلا برای 10میلیون 20درصد برای یکسال میشه 20میلیون که با تقسیم بر 12 میشه هر ماهی 160تومن تقریبا

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
استباه نکنم برای هر یه تومن ۵۰تومنه مطمئن نیستم

نه بابا ۱۵درصد یعنی برا هر میلیون ۱۵تا ۲۰تومن

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

اگه پارسیان بزاری یا اینده هر یکملیونی ۱۵۵۰۰بهت میده ولی توی بانک دولتی هر یک‌ملیون ۷۵۰۰بهت میده

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت