2777
2789
عنوان

۱۰ ملیون پول بزارم بانک چقد سود داره 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 4390 بازدید | 53 پست
بستگی داره از 10درصد روزانه تا 15درصد سالیانه و بین 20تا24درصد بصورت صندوق های بانک ها حالا این 10ی ...

صندوق های بانکی چجوره

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا این چه حرفیه.بستگی به بانک داره .اگه تونستی قوامین هم بپرس.اقام

قوامین زیر  ۲۰میلیون ۱۵درصد ۲۰به بالا ۲۰درصد البته بلند مدت روز شمارم ده درصد

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
صندوق های بانکی چجوره

بانک ها برای دور زدن بخشنامه بانک مرکزی که میگه حق ندارن از 15درد بیشتر سود بدن اومدن صندوق درست کردن
بعد بانک میگه اگه پولتو بذاری صندوق سرمایه گذاریمون بهت مثلا 18یا 21 و حتی تا 24درصد میدن

اما بورس گزینه ی بهتریه ولی اگه نمیتونین در بورس فعالیت کنین همین صندوق های بانک هم خوبن

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
فقط بانک دولتی بذار ملی سپه و غیره... موسسه های خصوصی نذار گول سود چند تومن بیشتر رو نخور

اخه دولتی من پرسیدم فقط ده درصد دارن ماهی ۷۵۰۰هر یک‌ملیون اصلا ارزش نداره

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
بانک ها برای دور زدن بخشنامه بانک مرکزی که میگه حق ندارن از 15درد بیشتر سود بدن اومدن صندوق درست کرد ...

بورس چ جوریه من اصلا اطلاعی ندارم

خواهشا لایکم نکنید😭🙆‍♀️🤦‍♀️🙏
بانک ها برای دور زدن بخشنامه بانک مرکزی که میگه حق ندارن از 15درد بیشتر سود بدن اومدن صندوق درست کرد ...

بورس رو وارد نباشی ضرر ولی کدوم بانک ها از این صندوق ها دارن 

البته میخوام برم دنبال بورس 

بورس چ جوریه من اصلا اطلاعی ندارم

بورس خیلی خوبه شوهر من تو ۸تا۹ماه ۳تومن پولش رو کرد ۲۰تومن ولی وارد نباشی ضرر میکنی باید چیزی هم بدی

اخه دولتی من پرسیدم فقط ده درصد دارن ماهی ۷۵۰۰هر یک‌ملیون اصلا ارزش نداره

کی گفته عزیزم... خودم بانک ملی و مسکن  دارم هر یک میلیون چیزی حدود 13 هزار میده عزیزم 123،238 هزار ریال میده

ما دفترچه قدیمی داریم یه کم بیشترمیدن.الان حتما عوض شده.مرسی

بله درسته مادرمم دفترچه قدیمی داره ۱۸درصد میگیره

کی گفته عزیزم... خودم بانک ملی و مسکن  دارم هر یک میلیون چیزی حدود 13 هزار میده عزیزم 123،238 ه ...

من ک‌پول دارم تو بانک ملی ماهی ۷۵۰۰داره واریز میکنه برام

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
بورس رو وارد نباشی ضرر ولی کدوم بانک ها از این صندوق ها دارن  البته میخوام برم دنبال بورس  ...

در مورد بورس یا از اهل فن استفاده کنین یا خودتون که خودتونم باید خیلی زمان بذارین اما اگه علاقمند باشین طبیعتا هم زیباست هم عالی
برای بانک ها همشون دارن و البته بعضی هاشونم به سرمایه نگاه میکنن
اما بانک های پارسیان و بانک شهر و بانک آینده بیشترین سود در صندوق هاشون رو میدن

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست