الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ببخشید مثلا اگه واسه یه سال ۵۰تومن سپرده بزاری چقد میشه؟؟؟
البته من خانم نیستم
ببینید 50تومن 20درصدش میشه 10 تومن خب این 10تومن برای یکسال یا همون 12ماهه که اکه بخواین ببینی برای هر ماه چقدر میشه کافیه 10تومن رو تقسیم بر 12 کنین که میشه ماهیانه 850هزارتومن
هر درصدی که بانک بگه بدونین که برای یکسال هست و برای اینکه بدونین هر ماه چقدر میشه باید اونو تقسیم بر 12 کنین
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست