2777
2789
عنوان

به نظرشماخدا هوای مردهارو بیشتراز زنها نداره؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 66 پست
خب  شما اینی که من تو کتاب خوندمو قبول داری که نوشته نعوذبالله اگه خدایی نبود زن باید درم ...

این اولا یک روایته

درستش اینه

اگر سجده بر غیر خدا صحیح بود به زنان سفارش می کردم به همسر سجده کنند. 

هر جوابی میخواستم بدم اینجا سر جمع بود پس اینو بخون 

https://www.google.com/amp/s/www.porseman.com/article/amp/سجده-زن-بر-مرد-در-روايات/5440

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
حتما دیگه  بالاخره سوال پیش میاد واسه آدم باید بپرسیمو بدونیم دیگه الان من یکم با حرفای شما قا ...

منم گفتم خب آدمیزاد از این چیزا به ذهنش میرسه دیگه طبیعیه

ولی در کل حالا مونث هم میومد مردا ایراد میگرفتن میگفتن خدا زنه

درحالی که خودمونم میدونیم توجیهه

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گفتم خب آدمیزاد از این چیزا به ذهنش میرسه دیگه طبیعیه ولی در کل حالا مونث هم میومد مردا ایراد م ...

آره دیگه 

مرسی که وقت گذاشتی توصیح دادی😚😚😚

خدایا شکرت 🙃
 من خودم دوتا دختر دارم فرشته اند یعنی خودمو شوهرم جونمونو براشون میدیم هرروز خداروشکر میکنیم ا ...

مادر خودم از اون دسته زنهاییه که مردو بالاتر از خودش میبینه اول مرد بعدخودش هرحقی هم فقط به مرد میده بااینکه چوبشم خورده ولی بازهم دست بردار نیست میگه اونا مردن

آره دیگه  مرسی که وقت گذاشتی توصیح دادی😚😚😚

قربونت سلامت باشی🌷

فقط اگه عربی بلدی میتونم بهت توضیح بدم دلیل تخصصی ش رو. 

الان شیطان هم مذکر اومده تو قرآن

ابلیس

چون تو عربی هرچیزی که مونث حقیقی یا مجازی اطلاق نشه لفظ مذکر باهاش برخورد میشه مثل شیطان

مادر خودم از اون دسته زنهاییه که مردو بالاتر از خودش میبینه اول مرد بعدخودش هرحقی هم فقط به مرد میده ...

نمیدونم  مثلا اگه یه مردی به زنش خیانت کنه خیلی راحت تر کنار میان تا یه زنی به مردش خیانت کنه یا مثلا اگه مردی حرف زنشو گوش نکنه خب مردونگیشه اما اگه زن حرف مرد گوش نکنه از گستاخیشه البته انشاالله که هیچ وقت اینا پیش نیاد  

خوندم اما ببخشید قانع نشدم 🙄🙄🙄🙄

میدونی عزیزدلم. من تو تمام این سالها که درس دین خوندم یه چیز فهمیدم

اونم این که اسلام رو باید جامع دید

یعنی همه جانبه بهش نگاه کرد

فقط از یه طرف و با یه دید محدود ببینی فقط برات شبهه پیش میاد

اطلاعاتت رو زیاد کن

متاسفانه نی نی سایت تاپیک های خوب پرسش و پاسخ رو تعطیل میکنه

و گرنه خیلی میتونیم تبادل آرا داشته باشیم

نمیدونم  مثلا اگه یه مردی به زنش خیانت کنه خیلی راحت تر کنار میان تا یه زنی به مردش خیانت ...

خب اینا واقعا مصداق هر عیب که هست از مسلمانی ماست هست

ربطی به خدا نداره

جامعه ما مشکل داره متاسفانه 

قربونت سلامت باشی🌷 فقط اگه عربی بلدی میتونم بهت توضیح بدم دلیل تخصصی ش رو.  الان شیطان هم ...

ممنون عزیزم 

زیاد بلد نیستم 

ولی تا همینجاهم لطف کردین  وقت گذاشتین خیلی خوب و عالی توضیح میدین وبا حوصله و مهربون هستین 

کمی از فکرو خیالم کم شد دیگه😁

خدایا شکرت 🙃
نمیدونم  مثلا اگه یه مردی به زنش خیانت کنه خیلی راحت تر کنار میان تا یه زنی به مردش خیانت ...

کم کم اینام میره کنار مقصر خود ما زنها هستیم ارج و قرب خودمونو حفظ نمیکنیم پیش مردها به مادرم میگم نکن به ضررت تموم میشه تا خودتو نبینی بقیه هم نمیبیننت تا پشیمون نشدی قدر خودتو بدون ولی گوش نمیده

ممنون عزیزم  زیاد بلد نیستم  ولی تا همینجاهم لطف کردین  وقت گذاشتین خیلی خوب و عالی ...

محبت داری💖💖😘

وظیفمه

بازم اگه سوالی باشه درخدمتم

جامعه ای که مشکل داشته باشه ناخواسته ادمو از دین زده میکنه شما درس دین خوندید اشنایی دارید بااحکام دینی اما جامعه ما متاسفانه اسم اسلام یدک کشیده میشه و ادمای عادی مثل من خیلی براشون شبهه پیش میاد چون اونایی هم که درس دینداری خوندن بلانسبت شما خودشون خیلی مشکل دارن