پیشنهاد میکنم کتاب (زن در آینه جلال و جمال خدا) آقای جوادی آملی رو بخونی
نظر خدا در مورد زن رو نوشته
اون وقت خیلی چیزا دستت میاد
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
نمیدونم اما زن بایییید مطیع شوهرش باشه یا مثلا تو یه کتاب میخوندم نعوذبالله اگه خدا نبود زن باید در مقابل مرد سجده میکرد یا مثلا زایمان شیردادن همش به عهده زنه
من میگم اونی که واقعا خدا گفته عدالته ولی چیزی که من میبینم بندگان خدا انجام میدم دقیقا حرف شما میشه
عروس ما تو آموزش پرورش کار میکرد قبلاً چادر اجباری بودش این کجای حرف خداست حالا بنده خدا آدم محجبه کامل بود کلا خانوادمون مذهبی هستش اینا که خودشون رو نماینده تام اختیار خدا روزمین میدونن کند زدن به همه چی
منم چون همه صفتاشم مذکر رحمان رحیم کریم ...همیشه به این فکر میکنم
اگه مونث این صفات هم میومد لابد مردا میگفتن خدا زنه
زبان عربی دوتا جنسیت داره مذکر و مونث
در حالی که برای خدا جنسیت مطرح نیست
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
خب اگه برای خدا جنسیت مطرح نیست از جفتش هم مونث هم مذکر مینوشتن اونوقت فکر ماهم مشغول نمیشد بنظرم
قرآن نظم داره
اینکه ضمایر به کی برگرده مهمه
اگه یه جا مونث بود یه جا مذکر معلوم نبود این ضمیر به کی برمیگرده
حالا ملائکه هم مونث اومده
مردا باید اعتراض کنن؟