2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک عدد خواهر شوهرم 

آرزوم اینه عروسمون خوشبختترین آدم روی زمین باشه. چون اونموقع داداشمم خوشبخت میشه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

چون  چ چسبیده  به را

والا من سه تا زنداداش دارم انفد باهاشون خوب هستم که هر وقت میخاستن بیان خونه ی مامانم اینا زنگم میزدن میگفتن اگر خونه ای تا ما بیایم اگر نیستی نمیایم. خداروشکر انقد باهاشون رفتارم خوب بود ازدواج کردم خدا بهم خوبی نشون داد و خاهر شوهر ندارم. ولی اجیم همش زنداداشامو اذیت میکرد شوهر کرد سه تا خاهر شوهر شر و به درد نخور نصیبش شده همش هم میگه خدایا منکه کاری به خاهر شوهرام ندارم اینا چرا منو اذیت میکنن

من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭

توهم حسودی دارن عروسا اخه ب چی باید حسادت کنن بدبختا ولکنین تو روخدا 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان