____آسمان____ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2278 عنوان پاسخ ب سوالات کنکوری ها😍 54 بازدید | 7 پست من امسال کنکور داشتمتکنولوژی اتاق عمل روزانه قبول شدمنمیگم رشته و رتبم تاپ بودهولی در حد اطلاعاتی ک دارم میتونم کمکتون کنم☺️اگه سوالی دارید در خدمتم گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد 1398/10/08 | 22:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسرینم عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 4274 تاپیکتو ذخیره کردم مرسی 😍😍😍 هر وقت بپرسیم اشکال نداره؟؟ تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!
help_nini عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 491 من امسال کنکور دارم تو سنجش رتبم سری اول شد ۱۷۰۰ و سری دوم شد ۳۰۰۰ ک بدترین نوع ممکنش بود ک کلا ۱ روز قبلش یکم خوندم به نظرت با این وجود کنکورم چند میشم
____آسمان____ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2278 من امسال کنکور دارم تو سنجش رتبم سری اول شد ۱۷۰۰ و سری دوم شد ۳۰۰۰ ک بدترین نوع ممکنش بود ک کلا ۱ رو ... نمیدونمهنوز تا کنکور خیلی موندهو هیچ وقت ب هیچکدوم از این رتبه ها دل خوش نکن یا ناراحت نشوآرزو میکنم برات بهترین ها رو💐 گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد
____آسمان____ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2278 تاپیکتو ذخیره کردم مرسی 😍😍😍 هر وقت بپرسیم اشکال نداره؟؟ نه🙂 هر وقت انلاین باشم حواب میدم☺️ گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد
____آسمان____ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 2278 انسانیم هستم اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد
help_nini عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 491 نمیدونم هنوز تا کنکور خیلی مونده و هیچ وقت ب هیچکدوم از این رتبه ها دل خوش نکن یا ناراحت نشو آرزو ... ممنونم عزیزم