2777
2789
عنوان

با کی خونه بگیرم،، مرد ندارم🥶🤧😑😤

| مشاهده متن کامل بحث + 2933 بازدید | 51 پست
خواهرت کجاست نمیبینمش🤔

چرا

ولی خواهرم هم زنها خب

دست و پا چلفتی😤😤

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
لعنت به این فرهنگ که زن تنها رو بمب ساعتی میدونن 😖 من خودم هم درگیر این مسئلم 

😤😤😤😤😤😤😤

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران ک مشکلی نیس این موارد الان خیلی زیاد شده

نه عزیزم

فک میکنی

اون واسه خونه های مجتمعی هست که کسی کسی رو نمیشناسی

اینجایی که میخام صابخونه داره😤😤😤

😂😂😂😂 خیلی همون ک خودت گفتیه ! 😂😂🤭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوب باشه بگو فقط تهرلن دنیا اومدم خانوادم شهرستانن

⁦👁️⁩⁦👁️⁩

نه عزیزم فک میکنی اون واسه خونه های مجتمعی هست که کسی کسی رو نمیشناسی اینجایی که میخام صابخونه ...

اها درسته دخترعموی من تجریش مجردی زندگی میکنه برا همین برام سوال شد البته ب قول شما مجتمعه

حیوان مورد علاقم: اکسم

از شوهرتون جدا شدید؟ 

نه عزیزم

اگه طلاق گرفت ه بودم که را حتمابا یکی صیغه میکردم

یا حد اقل دوست میشدم

متاسفانه خیلی مفیده

دو ساله از شوهرم جدا زندگی میکنم

دایم الخمر و شیشه ای بود

اسم شوهرت اگر تو شناسنامته بگو شوهرم عراق کار میکنه خیلی راحت بهت خونه میدن بگو عراق سنگ کار حرم امام حسینه چون امسال خیلیا رفتن اونجا برا سنگ کاری و ساخت و ساز 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
برادری پدری مادری عمویی دایی چیزی ندارید  خواهر چی؟

همشون ماست یا بدرد نخور

پدرم که هیچی ،، میگه تو خونه تنها میگیری چه غلطی کنی

برادرم زنش نمیزاره

خواهرم ترسو و چلفتی

مادرم از همه بدتر 

تمام موارد

چطور میخوای بگی شوهرداری مگه شناسنامتو نمیبینن🤔🤔

عزیزم طلاق نگرفتم

وااا بگو همه که خرپول نیستن شوهرم افغانستانی عراقی ترکیه ای کارگره😂هر چند شناسنامتو نگاه میکنه ملت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا نکشتت خیلی خندیدم😫🥶