2777
2789

فرصت استثنایی 

ثبت نام محدود 

تدریس آنلاین و خصوصی جلسه ای ۳۵هزارتومن

سلام وقتتون بخیر 

بنده مدرس زبان انگلیسی هستم 

سابقه ۶سال تدریس رو در تمامی مقاطع سنی و تحصیلی دارم 

تدریس از مبتدی تا پیشرفته (۳سال به بالا)

کنکوری،تست زنی،آکادمیک،عمومی،گرامر،مکالمه،داستان خوانی،نقد فیلم،ترجمه و....

کلاس های ما خصوصی و آنلاین هستش جلسات یک ساعته جلسه ای ۳۵هزارتومن 

برای اطمینان میتونید در جلسه آزمایشی شرکت کنید اگه مایل بودید ثبت نام کنید

تعداد و تایم جلسات هم با شما مچ میشه

توضیحات بیشتر پیام بزارید

09918799263

سلام عزیزم من زبانم افتضاحه هیچی بلد نیستم هیچیییییی 

امیدی بهم هست؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من زبانم افتضاحه هیچی بلد نیستم هیچیییییی امیدی بهم هست؟

سلام 

این و حرفیه عزیزم 

هروقت شروع کنید دیر نیست 

تو این دور زمونه زبان و کامپیوتر حرف اول رو میزنه هرچی بلد باشیم کمه

سلام این و حرفیه عزیزم هروقت شروع کنید دیر نیست تو این دور زمونه زبان و کامپیوتر حرف اول رو میزنه هر ...

باشه عزیزم الان چیکار کنم برای شروع

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘