2777
2789
عنوان

با کی خونه بگیرم،، مرد ندارم🥶🤧😑😤

| مشاهده متن کامل بحث + 2933 بازدید | 51 پست
خواهرت کجاست نمیبینمش🤔

نیدونم ک

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه اون شوهر د ی و ث ت اگه خرج برو بود چرا تو مستأجری 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂 خیلی همون ک خودت گفتیه ! 😂😂🤭

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بگو زن داره شیش ماه اینجاست شیش ماه اونجاس

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

از شوهرتون جدا شدید؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

مامانم یه مستاجر داشت گفت شوهرم عراق کار میکنه و ما اصلا شوهرش رو ندیدیم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
میگه اون شوهر د ی و ث ت اگه خرج برو بود چرا تو مستأجری 🤣🤣🤣🤣🤣

وااا بگو همه که خرپول نیستن شوهرم افغانستانی عراقی ترکیه ای کارگره😂هر چند شناسنامتو نگاه میکنه ملت به همه چی ادم کار دارن.

دلخوشم به روزهایی که در راهست 

برادری پدری مادری عمویی دایی چیزی ندارید 

خواهر چی؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗