2777
2789
عنوان

با کی خونه بگیرم،، مرد ندارم🥶🤧😑😤

| مشاهده متن کامل بحث + 2933 بازدید | 51 پست
همشون ماست یا بدرد نخور پدرم که هیچی ،، میگه تو خونه تنها میگیری چه غلطی کنی برادرم زنش نمیزاره ...

بنظرم پیش پدر مادرت زندگی کنی خیلی بهتر تا تنهایی هم از نظر امنیت همم راحتی 

ولی هرطور خودت میلت

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
بگو منم دوستم قول میدیم هرروز یگی از نی نی سایتیا بیاد پیشت خودم که اونجا پلاسم خخخ

جدی میگی

اگه آره که اوکی ه🤩

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا ایران نیست طویلع استتت😁😁😁😁

خخخخخخخ 🤣🤪🤧😱

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
اگه اسم همسرت تو شناسنامت هست که کارت راحته شناسنامه رانشون بده

خب میگه خودش کو؟؟؟

کجای

ملت که میدونی با هم چی کار دارن

هوووم    گوجه کیلو15 مگه سرت درد میکنه مهمون میخای

راضی م

هر شب مهمونی بدم

صاحب خانه رو نبینم🥶🤣