2777
2789
عنوان

رویای صادقانه

3982 بازدید | 65 پست

سلام عزیزان میشه بیاید راجع ب خواب های که درمورد اموات دیدید و پیامی رسوندن بگید ویاخواب های ک ب  واقعیت تبدیل شده ممنون میشم 

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 

این همه تاپیکای الکی ازخانواده شوهرگفتن و رنگ لباس و چیزایی ک واقعا خنده داره میگید حالا ی بار بیاید این تاپیک شرکت کنید من خیلی دوس دارم کسی راجع ب خواب وارتباط بااموات برام حرف بزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از مثبت شدن بی بی چک بچه دومم پدربزرگ و مادربزرگم گفتن باید فردا برامون کیک بپزی گفتم چه خبره  گفتن دختر جدیدمون تو راهه ک فردا بی بی مثبت شد و من کیک ب نیتشون پختم

یکی دیگه اینکه مادربزرگم که سیده هم هستن تو خواب بهم پول دادن  فرداش از راهی که گمان نمیکردم ۴ برابر اون پول رسید بهم

کلا مادربزرگم هر وقت بیاد ب خوابم بوسم میکنه خوراکی میده بهم و بعد از خوابم اتفاقای خوب برام میفته..البته چند ماهه ندیدم خوابشو😓😓

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
قبل از مثبت شدن بی بی چک بچه دومم پدربزرگ و مادربزرگم گفتن باید فردا برامون کیک بپزی گفتم چه خبره &n ...

خدارحمت کنه مادربزرگ پدربزگتو

من خودم چندشب پیش خواب همسرمو دیدم وگفت فلان غدارودوس دارم وبرام درست کن من هم براش درست کردم روز بعدش ک شب بعدش دوباره بخوابم اومد و خیلی شادوخوشحال بود

سلام عزیزجان میتونی بگی همشو

یه حس که بهم دست میده 

میبینمش

ولی فقط خودم درکش میکنم قابل وصف نیست

بارها بارها اتفاقی افتاده کاملا احساس میکنم که چی میخواد بشه

انگار قبلا ی بار برام تکرار شده و سریع مرور میشه تو ذهنم 

هر چی هم بگم 

شما منظورمو نمیفهمی 

در مورد اموات هم هر موقع گرفتاری دارم  براشون از ته قلب فاتحه میفرستم و بهشون میگم برام دعا کنید 

گرفتاریم سبکتر میشه 

میان بخوابم 

راهنماییم میکنن  اشاره میکنن که چکار کنم بهتره 

ولی خل و دیونه نیستم اینو مطمینم 

من هروقت خواب پدر یا مادرم رو میبینم 

بهم یه چیزی رو الهام میکنن

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات

وهروقت هم سر مزارشون میرم ازشون میخوام که برام به درگاه خدا دعا کنن

و همیشه حاجت گرفتم

مگر حاجتم چیزی باشه که به صلاح و مصلحت خدا برآورده نمیشه

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
یه حس که بهم دست میده  میبینمش ولی فقط خودم درکش میکنم قابل وصف نیست بارها بارها اتفاقی افتا ...

نه گلم این چه حرفیه من ب حرفات ایمان دارم ومیدونم این جیزاهست اما دوس دارم بدونم مثلا اگرخوابی بوده چیزی بوده من خیلی دوس دارم شوهرم بیادباهام حرف بزنه از جاش تعریف کنه واینکه چرارفت😔