2777
2789
عنوان

رویای صادقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3985 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اون دنیا اختیارشون دست خودشون نیست چون ممکنه به خواب کسی برن و اون شخص براساس تحربه ای که داره ...

فقط این علتشه؟به اینکه خود مرده پاک باشه یا نه یا فردی که خواب میبینه برنمیگرده؟

ممنونم ن نداریم

ان شاءلله هرچه زودتر یه نی نی سالم و خوشکل رو بقل بگیری و دلت با وجودش ارامش بگیره.مرده ها وقتی میمیرن خیلی کار دارن بابد خیلی از کاراشونو راست و ریس کنن و اینکه بنطرم یه علتش که به خواب کسیکه زیاد گریه میکنه نمیان اینه که اون شخص راحت تر و زودتر بتونه با شرایط خودشو وفق بده چون هرچه ببینتش دلش بیشتر از نبودنش میگیره

فقط این علتشه؟به اینکه خود مرده پاک باشه یا نه یا فردی که خواب میبینه برنمیگرده؟

والا منم نمیدونم علتش چیه مثلا من خودم شوهرمو  توخواب میبینم ولی ازاون دنیا راجع ب مرگش اصلا حرف نمیزنه حرف عادی انگار نپرده تواین خواب 😔😔😔

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
ان شاءلله هرچه زودتر یه نی نی سالم و خوشکل رو بقل بگیری و دلت با وجودش ارامش بگیره.مرده ها وقتی میمی ...

همسرم فوت شده عزیزم دیگه نی نی نمیارم که و همسرمن فقط شوهرمه وتاابدمیمونه تازمانی ک برم پیش خدا برم پیش خودش وزندگی ناتموموادامه بدیم

چ جالب خوشبحالت چیاکفت برات

مامانم زمینگیر بود 

درحدی که پوشک میشد و من بهش غذا و اب میدادم و رسیدگی میکردم 

بیچاره جوون بود ولی از غصه زمینگیر شد

وقتی اومد بخوابم اتفاقا تو همون خونه ای که حرفش رو زدم دیدمش یعنی هروقت پدرو مادرم میان بخوابم تو همون خونه میبینمشون با اینکه من اصلا به اون خونه فکر نمیکنم.

اتفاقا خواب دیدم یه مار سیاه میخواد به پسرم و مادرم صربه بزنه منم مامانمو بغل کردم بردم تو اتاق بهش گفتم مامان خیلی خوب شد که مردی راحت شدی دیگه درد نمیکشی دیگه غصه نمیخوری آخه مامانم اواخر زخم بستر گرفته بود خیلی درد میکشید و دوتا پاشو بخاطر دیابت از زیرزانو قطع کرده بودن...خیلی عذاب کشید...وقتی بهش گفتم که راحت شدی که مردی خودش هم حرفم رو با سر وزبون تایید کرد ولی درآخر بهم گفت کاشکی زنده میشدم برمیگشتم به سی سال پیش (سی سال پیش خدا بعد۲۰سال منو داد به پدرومادرم و من الان سی سال دارم ،من از حرف مامانم این رو برداشت کردم چون خیلی خیلی منو دوست داشت و همیشه به همسرم میگفت من یوحنا و پسرش رو به تو میسپارم)من بهش گفتم دوست ندارم بری به سی سال پیش من دوست دارم زنده بشی و برگردی به همین چندماه پیش که من پوشکتو عوض میکردم و با دستای خودم بهت آب وغذا میدادم😢و دراخر همدیگرو بعل کردیم و بوس کردیم وای که چه لحظه ای بود خیلی لحظه خوب و وصف نشدنی بود و با صدای گریه و هق هق ام اطرافیان اومدن منو از تو خواب بیدار کردن .و بعد از اون دیگه من نه گریه میکنم و نه بی تابی

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
من بعدفوت شوهرم کسی نمیدونست موهاموپسرونه زدم انا هفته بعدش سرخاو زن پسرعمه شوهرم برام تعزیف کرد که ...

ای جانم گلم پس خیالت راحت باشه که جاش راحته و این بهترین چیزه و مطمین باش هواتو داره تو هم براش قرآن و .... بفرس.بابا بررگ من که فوت شد همچنان نگران تک تک اعصا هست و برامون خوبی میخواد.منکه فکر میکنم اینای که به خواب میان آدمای پاکی هستن و روحشون آزاده

ایست قلبی ۳۷سالش نه دوسال بود ازدواج کرده بودیم البته ۱۳روز مونده بوو د ک دوسال بشه

روحش شاد

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
همسرم فوت شده عزیزم دیگه نی نی نمیارم که و همسرمن فقط شوهرمه وتاابدمیمونه تازمانی ک برم پیش خدا برم ...

گلم ببخشید من در جواب خانم یوحنا داشتم مینوشتم که مادرشون فوت شده نمیدونم اشتباه ریپلای کردم.ان شاءلله هدا برات بهترینارو رغم بزنه و دلت رو اروم کنه

به پاک بودن ربط داره 

به اینکه اختیارشون دست خودشون نیست

به اینکه باز خواستشون طولانی میشه و زمان میبره به خواب اطرافیان برن

به اینکه اگر ما بی تاب باشیم بخوابمون نمیان

اموات با دنیای زنده ها به سختی ارتباط برقرار میکنن.

من مادرم به خواب همسرم رفت و مدام توخواب به همسرم گفت که مواطب یوحنا و پسرش باش 

همسرم میگفت با هم حرف میزدیم و میخندیدیم و لابه لای حرفها مدام سفارش تو و پسرمون رو میکرد و گفت در اخر رفتیم سرمزارش  و اونجا هرچی بهش گفتم بیا بریم مامانم به همسرم گفته نه شما برین من اینجا راحتم و باید اینجا بمونم 

مامانم زمینگیر بود  درحدی که پوشک میشد و من بهش غذا و اب میدادم و رسیدگی میکردم  بیچاره ...

وای یوحنا موبتنم سبخ شد خیلی ناراحت شدم خدارحمتش کنه جاش بهشت باشه وخداازتوراضی باشه ک مادرتو مواطبت کردی انشالله خیرش روتوی زندکیت ببینی من بهت درخواست دوستی میدم قبول کن