سلام دوست عزیز
خدای مهربون، پدر و مادرِ عزیزتون رو رحمت کنه انشاءالله 🙏🙏🙏
شما چه انسانِ شریفی هستید و چه روحِ بزرگ و شجاعی دارید. واقعا به شما غبطه خوردم.
عزیزم گفتی که مادرِ خدابیامرزتون فکر می کرده که مانع پیشرفتِ شما شده، باید بگم برعکس، بیماریِ مادرتون و پرستاری عاشقانه شما از ایشون چنان باعث پیشرفتِ معنوی و ارتقاء جایگاهِ روحِ شما در جهان ابدی شده که شاید باورتون نشه ولی ایشون الان که جسمِ مادیشون رو ترک کردن و از بندِ جسم رها شده و روحشون به اسرارِ هستی واقف شدن، می دونن که چقدر در اشتباه بودن و با بیماریشون چه فرصت بزرگی در اختیارِ شما قرار دادن و چه خدمتِ بزرگی به شما کردن.
شما با پرستاری از مادرتون به جسمِ ایشون خدمت کردین و ایشون با بیماریشون به روحِ شما خدمت کردن.
آثار و نتایجِ فداکاریهای خودتون رو هم در زندگیه دنیایی خواهید دید و هم در جهانِ ابدی. شما تمامِ خوبیهائی که در حقِ مادرتون کردین در واقع در حق خودتون انجام دادین،
شاید حرفهایی که می گم کمی براتون نامفهوم باشه ولی با خوندنِ تجربیاتِ مرگِ موقتِ افرادی که اون دنیا رو دیدن و درک کردن و دوباره به زندگی برگشتن، بیشتر متوجه منظورم میشد.
این آدرس تاپیکِ خودم هست که بعد از رفتنِ پدرِ عزیزم ایجادش کردم، در مورد زندگی بعد از مرگ و سرنوشت کسانی هست که تجربه مرگِ موقت داشتن، بعضی کاربرانِ نی نی سایت هم تجربه خودشون رو گفتن،
لطفا اگر رفتید، اول صفحه 7 رو تا انتها بخونید بعدش از ابتدای تاپیک شروع کنید به خوندنِ باقیه مطالب،
انشاءالله که با خوندنش به آرامش برسید 🙏
خودم به شخصه با خوندن و فهمیدنِ این مطالب، خیلی از سوالاتم در مورد زندگی بعد از مرگ پاسخ داده شده
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=7