2777
2789
عنوان

رویای صادقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3985 بازدید | 65 پست
دادم

چرا درخواستتون رو نمیبینم

بزار من درخواست بدم

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه

درخواست دوستیت نمیاد برام

خودم هم درخواست میدم میگه قبلا مهساییا بهت درخواست دوستی داده

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
من که میگم تعبیرش اینکه خیلی تو فکرم هست و تو فکر اینه برام یه کاری بکنه آخه رفته بود توخواب یه کی ...

سلام دوست عزیز 

خدای مهربون، پدر و مادرِ عزیزتون رو رحمت کنه انشاءالله 🙏🙏🙏

شما چه انسانِ شریفی  هستید و چه روحِ بزرگ و شجاعی دارید. واقعا به شما غبطه خوردم. 

عزیزم گفتی که مادرِ خدابیامرزتون فکر می کرده که مانع پیشرفتِ شما شده، باید بگم برعکس، بیماریِ مادرتون و پرستاری عاشقانه شما از ایشون چنان باعث پیشرفتِ معنوی و ارتقاء جایگاهِ روحِ شما در جهان ابدی شده که شاید باورتون نشه ولی  ایشون الان که جسمِ مادیشون رو ترک کردن و از بندِ جسم رها شده و روحشون به اسرارِ هستی واقف شدن، می دونن که چقدر در اشتباه بودن و با بیماریشون چه فرصت بزرگی در اختیارِ شما قرار دادن و چه خدمتِ بزرگی به شما کردن. 

شما با پرستاری از مادرتون به جسمِ ایشون خدمت کردین و ایشون با بیماریشون به روحِ شما خدمت کردن. 

آثار و نتایجِ فداکاری‌های خودتون رو هم در زندگیه دنیایی خواهید دید و هم در جهانِ ابدی. شما تمامِ خوبیهائی که در حقِ مادرتون کردین در واقع در حق خودتون انجام دادین، 

شاید حرفهایی که می گم کمی براتون نامفهوم باشه ولی با خوندنِ تجربیاتِ مرگِ موقتِ افرادی که اون دنیا رو دیدن و درک کردن و دوباره به زندگی برگشتن، بیشتر متوجه منظورم میشد. 

این  آدرس تاپیکِ خودم هست که بعد از رفتنِ پدرِ عزیزم ایجادش کردم، در مورد  زندگی بعد از مرگ و سرنوشت کسانی هست که تجربه مرگِ موقت داشتن، بعضی کاربرانِ نی نی سایت هم تجربه خودشون رو گفتن، 

لطفا اگر رفتید، اول صفحه 7 رو تا انتها بخونید بعدش از ابتدای تاپیک شروع کنید به خوندنِ باقیه مطالب، 

انشاءالله که با خوندنش به آرامش برسید 🙏

خودم به شخصه با خوندن و فهمیدنِ این مطالب، خیلی از سوالاتم در مورد زندگی بعد از مرگ پاسخ داده شده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=7