2777
2789
اره شیر خودم میدم نه نشسته میدم میخوای ولی بلندش میکنم بادگلو بزنه دیگه خوابش میپره

خب خودت بدخوابش میکنی

بزار بخابه اگه بادگلو داشته باشه خودش بیدار میشه وول میخوره

بعدش بردار بادگلوشو بگیر

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم منم ۳سال میومدم میخوندم تاپیکارو می گفتم خدایا فقط بده 

خداروشکر ک الان داریش

خدا واست نگهداره الهی

شما مادرین قلبتون پاکه واسم دعا کنین بتونم یه دونه فقط یه دونه هم ک شده بچه بیارم واسه شوهرم

اخه اون. چه گناهی کرده ک داره پای من نازا میسوزه😭

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
تنبلی تخمدان خیلی شدید ای وی اف اینا نمیخوام  میخوام طبیعی بشه مثل بقیه مامانا این توقع زیا ...

برا من افتضاح بود تنبلیم .دکتر وقتی زایمان کرد گفت تو اگه ۲۰۰میلیونم می دادی حامله نمی شدی معجزه بوده.من بچکد اول از خدا بعد امام رضا گرفتم با دل شکسته رفتم مشهد التماس کردم

خدایا شکرت❤❤
دعام کن دعا کن بیام اینجا تایپک بزنم بگم بچم خیلی گریه میکنه نمیذاره بخوابم ولی من عشق میکنم با این ...

ان شااله

💚

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
برا من افتضاح بود تنبلیم .دکتر وقتی زایمان کرد گفت تو اگه ۲۰۰میلیونم می دادی حامله نمی شدی معجزه بود ...

ای کاش خدا معجزشو ب منم نشون بده

چقد. ایمانت قوی بوده ک خدا صداتو شنیده

نی نیت چیه بسلامتی؟؟

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
من بچم کوچیک بود همیشه اینجوری میخوابیدم همونطورکه بچه روپاته خودتم دراز بکش بخواب چقدم خوابش میچسبی ...

من دیشب این کارو کردم عادت دارم به پهلو بخابم یادم رفته بود بچه رو پام یهو فهمیدم خدا رحم کرد

خدایا شکرت❤❤
خداروشکر ک الان داریش خدا واست نگهداره الهی شما مادرین قلبتون پاکه واسم دعا کنین بتونم یه دونه فقط ...

حتما موقع شیر دادن دعات میکنم بحق علی اصغر ان شا الله تا آخر امسال خبر بارداری بدی

خدایا شکرت❤❤
ای کاش خدا معجزشو ب منم نشون بده چقد. ایمانت قوی بوده ک خدا صداتو شنیده نی نیت چیه بسلامتی؟؟

نه آنقدرها خوب نیستم منم می گفتم شوهرم گناه داره بخاطر دل اون بهم نظر کنید.دختره

خدایا شکرت❤❤