پسر من دو سالشه خواب بود یهو بیدار شد الکی کلی گریه کرد چشماش ودماغش از شدت گریه پف کرد صداش گرفت هر چی میگفتیم چیه الکی گریه میکرد کلی تو اتاقا چرخوندم ساکت نشد باباش هم هی بالاسرم میاومد هی میگفت ساکت ساکت همسایه ها بیدار شدن بیشتر حرصم میداد .هیچی بچه رو ساکت کردیم خودمون دعوامون شد .الان رو پای باباش داره میخوابه
خداروشکر ک الان داریش خدا واست نگهداره الهی شما مادرین قلبتون پاکه واسم دعا کنین بتونم یه دونه فقط ...
امیدت به خدا باشه.جاری من سه بار آی یو آی کرد عمل لاپاراسکوپی یه بار آی وی اف هیچکدوم فایده نداشت.وقتی دیگه بی خیال شده بود و ول کرده بود دید پریودش عقب افتاده ازمایش داد حامله بود...چون دیگه اسنرس نداشت بی خیال شده بود ارامش داشت حامله شده ..فکر و خیال و استرس خیلی تاثیر داره..سعی کن ارامش داشته باشی عزیزم....اگه اضافه وزن داری لاغر کن و گرمیجات بخور
لاغرم گرمیجات انقد خوردم ک صفرا غلبه کرده بهم چطور ارامش داشته باشم اخه بخداانقد. بهش فک کر ...
منم با دارو باردار شدم تخمدان پلی کیستیک دارم.شوهرم هم دارو خورد...اگه تهرانی دکتر اشرف ال یاسین کلینیک امید کارش خیلی خوبه من بالاخره پیش اون نتیجه گرفتم.هروقت حوصله داشتی یه سر برو...چرا دوست نداری درمان کنی؟وقتی این همه دکتر و دوا هست چرا استفاده نکنیم؟