2777
2789
۴۵ روزه .این برا شیر بیدار میشه دیگه بد خواب میشه دو ساعت رو پام تکونش میدم آخرم می زارم زمین بیدار ...

شیرخودتو میدی؟درازکش میدی؟سعی کن زیاد تکونش ندی شیر بده و بعدم بزار سرجاش پستونک بده تا خودش خوابش ببره

باهاشم اصن حرف نزن شبا...

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله خدا دامنتو سبززززز کنه غصه نخور

دعام کن

دعا کن بیام اینجا تایپک بزنم بگم بچم خیلی گریه میکنه نمیذاره بخوابم ولی من عشق میکنم با این شب بیداریام

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
دختره.۴۵روزشه از ظهر تا شب میخابه شبا به سختی میخابه

پسر من یکسال و یک ماهشه الان دیگه دارم دیوونه میشم این بچه پدر منو از وقتی حامله شدم دراورد. از اول تا اخر لحظه زایمان من یکسره بالا میاوردم یکسره قرص دمیترون دم دستم بود اگه صبح ناشتا نمیخوردم روزم جهنم بود میخوردمم چند باری بالا میاوردم. اخراش کلستاز لعنتی رو گرفتم خوب بود نی نی سایتی بود ک من بفهمم و ب داد خودمو بچم برسم خودم گفتم تو رو خدا بستری کنید منو بعد از دوبار رفتن ب دکتر و ببیمارستان. وقتیم ب دنیااومد تا الان یکسال بیشتره این بچه خواب شب درستی نداره ی شب میخوابه ی شب نمیخوتبه ی شب صد بار دبیدار میشه. شوهرمم ک هییییچ ساعت نه خوابیده نمیکنه ی دقیقه اینو.بگیره مردم بخدا

شیرخودتو میدی؟درازکش میدی؟سعی کن زیاد تکونش ندی شیر بده و بعدم بزار سرجاش پستونک بده تا خودش خوابش ب ...

اره شیر خودم میدم نه نشسته میدم میخوای ولی بلندش میکنم بادگلو بزنه دیگه خوابش میپره

خدایا شکرت❤❤
دعام کن دعا کن بیام اینجا تایپک بزنم بگم بچم خیلی گریه میکنه نمیذاره بخوابم ولی من عشق میکنم با این ...

درکت میکنم منم ۳سال میومدم میخوندم تاپیکارو می گفتم خدایا فقط بده 

خدایا شکرت❤❤

بده من نگهش دارم برات😍

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍