کل فامیلا پشتم میگن تو هیچی نمیشی امروزم داشتن میگفتن هر کسی یع استعدادی دارع که یعنی تو استعدادی نداری نمیگن مستقیم ولی منظورشون منم ولی من خنگ نیستم به خدا للی تللی میکنم چون فامیلمون خوند تیزهوشان اورد به اون میگن باهوش منم میگن رتبت نجومی مگه میشه پیام نورم نیاورده باشی با اینکه من اصلا نزدم اونارو هعییییی اینقدر دلم پره دارم میمیرم از خوبی کار ازاد جلوم میگن ک من هیچی نمیشم برم ازاد بچه های اونا سال اول پزشکی مهندسی من ابروی خانوادم رو بردم مادرم گریه میکنه میگه خجالت میکشم همه میپرسن من میگم تو هیچی نشدی همیشه باعث خجالتشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خودت بیا حتما شما هم باهوشی و استعدادی داره حیفی نذار الکی هدر بره .. پسرای منم عجیب باهوشن ولی عاشق وقت هدر دادن و تنبلی هستن من از حرص تا مغز استخوانم میسوزه هر چی هم باهاشون حرف میزنم تاثیر نداره .
چقدر خانواده و فامیلتون شلوغش می کنند حالا انگار قراره تو یه تنه کل فامیل ساپورت مالی کنی. به مامانت ...
خیلی سختی کشیده به اطر من تو ارایشگاه های مردم کار کرده پدرم ادم خیلی گندی هست به خاظر من مونده خیلی حالم بده هیچ کاری نمیتونم بکنم علاقم دوسرعت هستش که اصلا جایی نیست تمرین کنم اصلا پیست نداره اینجا شهر خیلی کوچیک و مذهبی ای هستم مادرم میگه نهایتش باید پرستاری بیاری نمیدونم فلانی دکتر میشه تو هیچی نشدی اینقدر خرج کردم اینقدر زحمت کشیدم تو هیچی نشدی دلم میسوزه براش
به خودت بیا حتما شما هم باهوشی و استعدادی داره حیفی نذار الکی هدر بره .. پسرای منم عجیب باهوشن ولی ع ...
مادر منم میگه از همین میسوزه خیلی سختی کشیده به خاطر من تو ارایشگاه های مردم کار کرده پدرم ادم خیلی گندی هست به خاظر من مونده خیلی حالم بده هیچ کاری نمیتونم بکنم علاقم دوسرعت هستش که اصلا جایی نیست تمرین کنم اصلا پیست نداره اینجا شهر خیلی کوچیک و مذهبی ای هستم مادرم میگه نهایتش باید پرستاری بیاری نمیدونم فلانی دکتر میشه تو هیچی نشدی اینقدر خرج کردم اینقدر زحمت کشیدم تو هیچی نشدی دلم میسوزه براش