الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختره.۴۵روزشه از ظهر تا شب میخابه شبا به سختی میخابه
پسر من یکسال و یک ماهشه الان دیگه دارم دیوونه میشم این بچه پدر منو از وقتی حامله شدم دراورد. از اول تا اخر لحظه زایمان من یکسره بالا میاوردم یکسره قرص دمیترون دم دستم بود اگه صبح ناشتا نمیخوردم روزم جهنم بود میخوردمم چند باری بالا میاوردم. اخراش کلستاز لعنتی رو گرفتم خوب بود نی نی سایتی بود ک من بفهمم و ب داد خودمو بچم برسم خودم گفتم تو رو خدا بستری کنید منو بعد از دوبار رفتن ب دکتر و ببیمارستان. وقتیم ب دنیااومد تا الان یکسال بیشتره این بچه خواب شب درستی نداره ی شب میخوابه ی شب نمیخوتبه ی شب صد بار دبیدار میشه. شوهرمم ک هییییچ ساعت نه خوابیده نمیکنه ی دقیقه اینو.بگیره مردم بخدا
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍