2777
2789
عنوان

اونایی که بعد از کلی تلاش و سختی مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز توکل کردن راه دیگه ای هم مگه هست؟؟چقد امشب حالم بد بود فقط خدا میدونه

منم واقعیتش حالم گرفته شد. حق داری! میدونی راستش به جدایی فکر میکنم. همسر من عاشق بچه اس، نمیتونم تحمل کنم خیلی چیزا رو خیلی حرفا و رفتارا رو. همش میگم اگه تا سال دیگه باردار نشم اقدام میکنم برای جدایی 

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
من هم بعد از ٦ سال انتظار با آي وي اف دخترم رو باردار شدم ولي بعدش وقتي دخترم ٨ ماهش بود دوباره طبيع ...

خوش بحالت .چقد دلم میخواد خدا سوپرایزم کنه بدون دارو بدون دکتر بدون استرس همیشگی چشممو باز کنم ببینم حالت تهوع دارم این چیزا شاید برا خیلیا مسخره باشه ولی باید جای منو امثال من باشن

ما آبادانیا   
دركتون نمي كنم من سال اول ازدواج ناخواسته شدم دنيا رو سرم خراب شد زمين و زمان رو بهم دوختم تا سقطش ك ...

منم تا دوسال اول نمیخواستم ولی بعدش هرچی تلاش کنی و نشه آدم سرخورده میشه من 3 ساله ب هر دری میزنم دیگه خسته شدم ولی زندگی بدون بچه برام زهرماره

ما آبادانیا   
من هم بعد از ٦ سال انتظار با آي وي اف دخترم رو باردار شدم ولي بعدش وقتي دخترم ٨ ماهش بود دوباره طبيع ...

الهی شکر خدا ببخشه بهتون برای ما هم دعا کنید

الهی شکر. خدا بهتون ببخشه. برای ما هم دعا کنید

وای عزیزمم.الان کدوم مرحله از درمان هستی؟؟ ای وی اف کردین؟؟

نه فعلا قرص و دارو. منم دقیقا دلم میخواد خدا سوپرایزم کنه. راسته ک میگن از هر چی بترسی سرت میاد همیشه تو مجردی کابوس بچه دار نشدن رو داشتم. انگار بهم تلقین شده بود 

خوش بحالت، عزیزم با نفس گرمت برای منم دعا کن 😭😭😭

من مرکز ابن سینا تهران رفتم پلی کیستیک بت ورزش و رژیم بار اول ای یو ای باردار شدم آن شالله شماهم زود باردار میشی مشکل خاصی نداری گلم بجای دکتر عوض کردن یه مرکز بارداری برو راحت باردار میشی 

نه فعلا قرص و دارو. منم دقیقا دلم میخواد خدا سوپرایزم کنه. راسته ک میگن از هر چی بترسی سرت میاد همیش ...

وای من حتی فکرشم نمیکردم از همون بچگی یه خانمی بود بچه دار نمیشد خیاط بود بعد مامانم هروقت پیشش لباس میدوخت هرکی میپرسید میگفتن بردی پیش اون خانمه که بچه دار نمیشه نشونی خیاط بود یعنی ..وای که تو عالم بچگی از حرفشون متنفر بودم الان که تو این روزام همش یادش می افتم

ما آبادانیا